cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dopust 2008-Hrvaška

clock-img

13.01.2008, 12:21

clock-img

podnajemnica7

pencil-img

158

Tisti, ki načrtujete letos poleti dopust na Hrvaškem. Kdaj boste šli v rezervacije ali greste ponavadi kar tko na blef. Kam na Hrvaško najraje hodite, zanima me predvsem tisti, ki greste na otoke. Kateri otok ne bi zamenjali za nič drugega. Hotelske variante podpadejo, ker midva sva bolj za znajdi se sam, marda kak apartma, ali sobica in potem preživetje v divjini. Da res začutiš naravo za 2 tedna.
Jat imam v mislih varianto, kak jadranski otok, kjer ni preveč gneče in je še čudovita narava in morje.
Zaenkrat še nisva družina, tko da ideje na plan.

clock-img

13.01.2008, 12:24

clock-img

podnajemnica7

pencil-img

158

Aja pa rada bi, da bi lahko prišla z avto na otok. Potem bi pa sama lovila ribe in živela tko. V trgovini bi kupla samo sadje in kruh in vodo, samo osnovo.

clock-img

13.01.2008, 12:35

clock-img

Anonimen

Mi smo bili na otoku Viru. V apartmajih. Je ful  mali otoček, brez hotelov in gneče.  Lahko ti posredujem informacije o apartmajih.

clock-img

13.01.2008, 12:44

clock-img

podnajemnica7

pencil-img

158

Ja prosim za kak link, da vidim.

Hvala!

clock-img

13.01.2008, 12:56

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

mi smo bli lani na Viru 2x, je res lep otok, samo preživetje v divjini tam, pa kaj vem user posted image edino, če je kak kamp, to pa ne vem, mi smo bili v apartmaju user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

13.01.2008, 14:04

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Šolt....že 3x smo bili tam. Super za otroke.

clock-img

13.01.2008, 14:27

clock-img

KatarinaBina

pencil-img

7

Tudi sama imam podobno vprašanje. Le da mene zanimajo kakšni apartmaji in hoteli. Tri leta sva hodila v Biograd, sedaj pa bi šla nekam drugam na hrvaško. Kdo kaj predlaga? Kakšen dober hotel ali apartmaje?Cena ni važna, ker bi si rada privoščila kakšen teden res dobrega oddiha.

clock-img

13.01.2008, 14:30

clock-img

rija

pencil-img

15589

mi bomo šli spomladi ziher v istarske vile v umag user posted image ....kakorkoli, da morje ni nekaj....za poletni dopust pa verjetno proti makarski....

...vox populi...

clock-img

13.01.2008, 14:33

clock-img

Anonimen

Do zdaj sem s starsi 11 let hodila na Pag, v Novaljo, pred tem pa od vojne naprej za en teden v Novigrad in en teden v Porec (Zelena Laguna). Letos grem pa s fantom, mojim psom in njegovim otrokom na Krk, v Punat. Rezervacija je pa ze v teku, cakava odgovor. Gremo pa v apartma, lepo opremljen, ampak brez klime. Kako bo, pa ne vem.

LP

clock-img

13.01.2008, 14:42

clock-img

karamela

pencil-img

645

Mi gremo tudi letos na Pag v Povljano v apartma. Nam je zelo všeč, čeprav je res, da je vsako leto več ljudi na plaži. Mislim, da moraš imeti že nevemkakšno srečo, da uloviš in najdeš kak prostorček, kjer ni veliko ljudi.

Ja pa tudi na Šolti mi je bilo vredu. Na Krk pa ne grem več, ravno zaradi gneče na plaži.

clock-img

13.01.2008, 14:49

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Mi smo se pa že kar stacionirali na otoku Pagu (Mandre). Vsako leto že vnaprej rezerviramo isti termin, v istem apartmaju, tako da potem ni nobenih problemov s tem. In ja, zelo smo zadovoljni.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

13.01.2008, 15:40

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Rab-Lopar vsekakor, ko bo mali malce večji gremo tja- mivka mi je tako všeč da ne zamenjam za drugeg

clock-img

13.01.2008, 19:34

clock-img

Anonimen

Evo link od apartmajev v katerih smo bili mi na Viru

http://www.plastometalik.hr/apartmani/index.htm

clock-img

13.01.2008, 19:53

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

v sožitju z naravo in all inclusive hrano smo bili mi tukajle precej zadovoljni http://www.tnpakostane.hr/

iz malega zraste veliko

clock-img

13.01.2008, 20:09

clock-img

katjes

pencil-img

530

Piščanc: user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Vsako leto se z čolnom vozimo mimo tega kampa in si pravim, da moramo v Mediteran klub vsaj na pijačo it.
Pa itak nimamo časa. Gremo vsak dan na plažo na otok Vrgada! Spimo pa v Pakoštanih!

clock-img

13.01.2008, 20:10

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi gremo letos po 100 letih spet na Hrvaško. Gremo pa Vis, Lastovo in Mljet. Na Lastovu in Mljetu bomo v kampu, na Visu pa ni kampa, tako da še kombiniramo...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

13.01.2008, 20:41

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Tudi mi letos načrtujemo dopust nekje v dalmaciji, v kakšnem dobrem apartmaju blizu morja  s plažo ki je primerna za otroke. Sedaj smo že bili nekajkrat na Pagu, letos pa bi šli še kam drugam. Tale Vir me je zelo navdušil, med prvomajskimi pa načrtujemo nekaj dni v Umagu, v teh vilah ki so všeč tudi Riji.
Če ima katera kakšen dober link, kjer je že bila bom zelo vesela, saj res ne vem kam bi šli.

clock-img

14.01.2008, 09:31

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Midva pa letos grema na Mali Lošinj-sunčana uvala.Sma pa že rezervirala.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

15.01.2008, 23:23

clock-img

LanaM

pencil-img

170

sulfinija - a greste v apartmaje, a maš mogoče link

clock-img

15.01.2008, 23:27

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

Mi pa v Vodice... user posted image  user posted image  

clock-img

16.01.2008, 07:21

clock-img

nbiba

pencil-img

161

Vodice so lepe. Smo bili lani tam, pa bomo verjetno letos tudi šli tja za nekaj dni-
h. Olimpiauser posted image

clock-img

16.01.2008, 11:05

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

IZVIRNO SPOROČILO: LanaM

sulfinija - a greste v apartmaje, a maš mogoče link

Ne v hotel,ker sma zaenkrat sama brez user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

16.01.2008, 15:43

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

nbiba, mi hodimo v privat app; Sem pa slišala, da je htl. Olympia super....

lp

clock-img

20.01.2008, 13:15

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

Aja pa rada bi, da bi lahko prišla z avto na otok. Potem bi pa sama lovila ribe in živela tko.

te "robinzonske" varjante so ponavadi brez avta user posted image

clock-img

29.01.2008, 15:31

clock-img

mam_2

pencil-img

2

mi gremo v Vilo Lipo
www.villa-lipa.com - lepi apartmaji in dobri lokaciji

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem