cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Dopust 2008-Hrvaška

clock-img

29.01.2008, 20:44

clock-img

Spiria

pencil-img

197

Letos najverjetneje odrineva na Vis, točno lokacijo še izbirava, bova pa šla v apartma, ker sva rada bolj domača, da zjutraj na terasi  v miru postrežeš in poješ zajtrk, spiješ kavo ipd... Zvečer podobno user posted image
Ko zberem vse informacije, na katere čakam, bom kar rezervirala, ker mi je zaenkrat res ful všeč, kar nama ponujajo, pa tudi terminsko se moramo v službi čimprej uskladiti, tako da bo to kar to verjetno.

clock-img

30.01.2008, 12:32

clock-img

tea

pencil-img

549

viv - od kdaj pa je na Lastovu zopet kamp? Ker zadnjih nekaj let ga ni bilo. Včasih ja, celo 2user posted image sta bila, potem pa ne več. Tako, da smo vsi, ki smo včasih tam kampirali presedlali na apartmaje. Lastovo mi je zelo domače, saj je bila naša poletna destinacija moje celo otroštvo. Nazadnje sem bila tam predlani, pa ni bilo ne duha ne sluha o kakem kampu.
Drugače bomo pa mi verjetno letos ponovili lansko varianto - apartma v Breli, vendar že konec junija, ko še ni prevelike gužve.

clock-img

30.01.2008, 18:12

clock-img

mala račka

pencil-img

75

peetra, koliko pa je kaj cena teh apartmajev?
lp

clock-img

31.01.2008, 14:13

clock-img

Lolypop

pencil-img

156

Mi hodmo na Susak, sam nemorš it z avtom gor, je pa itak otok tku majhen da ga peš prehodiš v dveh urah. Tam si lohk šotor postaviš kar na plaži pa ribe loviš. Lohk pa tudi kako sobco alpa apartma najameš. Je pa res ful divje vse skupaj, ta pravih turistov sploh gor ne vidiš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem