|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zvonasta posteljica
4.10.2005 20:03:56   
tapo
Pozdravljene!
Vidim, da vas je veliko prijavljenih, pa bom izkoristila priložnost in vprašala (prvič, zato se glih ne znajdem), če katera ve kaj vec o zvonasti posteljici. Noseca sem 18 tednov user posted image  in na zadnjem UZ me je kar stisnilo, ko sem zagledala najino Piko lezati na veliki buli. Ginekologinja je rekla, da imam zvonasto posteljico in da bom morda kaj krvavela (1x sem). Od šoka nisem imela pripravljenih nobenih vprašanj, jih pa imam zdaj veliko! Ali se ta bula povečuje? Vpliva morda na donositev oz na obliko poroda? Mimogrede, imela sem težave z zanositvijo, zato so me operirali zaradi PCO in odstranili delno pregrado v maternici. Takoj po tistem sem zanosila, upam, da že zaradi tega ne bo težav ali celo na koncu CR. Čimprej bi že rada čutila Pikine gibe, da bom bolj ziher, da je še živa in da se lahko giba. (Sem pa se ji že opravičila, ker nisem priskrbela boljše posteljice.) Torej, tolažbo rabim, ker do 12. oktobra; ko imam naslednji UZ - se bom že začela sekirat, če Pika ne bo aktivnejša. Morda pa prehitro pričakujem in sploh ne vem pravzaprav kako to zgleda, ker sem prvič noseča. Hvala, LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zvonasta posteljica
4.10.2005 20:40:44   
mujcek
Glede zvonaste posteljice ti žal ne znam svetovati; lahko pa te potolažim, da če bodo zaradi nje kakšne težave, te bodo sigurno imeli bolj pod nadzorom oz. bodo poskrbeli, da bo toja pikica čimbolj zadovoljna. Poleg tega pa ne sebe kriviti, če za user posted image  nisi priskrbela najboljše posteljice, saj nisi ti kriva; pa še pozneje ko bo zunaj se ji boš lahko oddolžila z najboljšo posteljico user posted image
Tudi mene pogosto skrbi, da mojima user posted image user posted image  ni udobno tam notri in da nimata prostora in podobne misli...to je pač dokaz, da jih že sedaj obožujemo user posted image
Za gibe pa je verjetno še prehitro tako da se ne obremenjevat s tem!!!

(odgovor članu tapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2005 20:58:24   
Marogica
Pozdravljena tapo med nami, čvekami. Tudi jaz ti v zvezi z zvonasto posteljico ne znam povedat ničesar, ker še zanjo nisem slišala.
Kar se pa gibov tiče, pa je normalno, da jih nosešnice, ki so prvič noseče, čutijo okrog 20-22 tedna. Nič se ne boj, da tvoja Pika nič ne "miga". O pa še kako. Boš videla, kako jo boš še čutila. Lepo nosečnost ti želim

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2005 21:47:41   
tapo
Hvala za lepe želje. Saj poskušam kakšno zapeti, ko me obidejo strahovi. Bom pa res morala počakati do naslednjega pregleda, da bom čisto mirna (za nekaj časa). Namesto da bi stoprocentno uživala v nosečnosti, že nestrpno pričakujem, da bom user posted image  pobožala. Enako je z možem, tudi on hoče po vsej sili na UZ, čeprav tam čaka tri ure in je mimogrede edini. Moram pa priznat, da G. precej lepo skrbi zame - do sedaj mi je naredila vsaj 5 UZ, tako da imam sličic že za cel album user posted image . Edino pri zadnjem (ki me je ravno vrgel s tira) je bila bolj redkobesedna, ker  jo je prej ena zdravnica razjezila. Tako je to.
Mujcek, kdaj pa bosta tvoja sončka "zasijala" v belem dnevu? Naša Pika se napoveduje  v začetku marca in bo user posted image .  Verjamem, da imaš ti "eno skrb več", tudi jaz sem si skoraj zaželela dvojčke (še zlasti, ker  je bila umetna oploditev pred vrati), pa sem na koncu kar malo izgubila pogum. Iskreno držim pesti, da se najboljše držite do konca!
LP

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2005 7:19:28   
Lunca1
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=16676&t=16675#reply_16676

vprašanja lahko postaviš tudi na tem forumu dr. Pušenjaku

(odgovor članu tapo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2005 9:20:58   
mujcek
Veš to, da komaj čakaš da user posted image  stisneš k sebi ni nič presenetljivega; tudi jaz že tam od 4 meseca komaj čakam, sedaj pa se mi že rahlo meša, mojemu pa še bolj. Pa tudi to, da v nosečnosti ne uživaš 100% me ne preseneča, jaz sem bila in sem še vedno v skrbeh, da nebi bilo prehitro, pa da ne bo kaj narobe, če me je kje kaj zabolelo takoj panika,... takšne smo pač user posted image user posted image
Jaz imam rok 7.decembra, ampak tako dolgo verjetno ne bom zdržala (psihično in fizičnouser posted image ); jaz računam tam 2-4t pred rokom...

(odgovor članu tapo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2005 13:50:58   
tapo
Hvala za link do dr. Pušenjaka. Mislim, da mi bo še koristil. Vsem želim lep dan, samo ne preveč skoz okno gledat user posted image .

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?