tapo -> zvonasta posteljica (4.10.2005 20:03:56)
|
Pozdravljene! Vidim, da vas je veliko prijavljenih, pa bom izkoristila priložnost in vprašala (prvič, zato se glih ne znajdem), če katera ve kaj vec o zvonasti posteljici. Noseca sem 18 tednov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] in na zadnjem UZ me je kar stisnilo, ko sem zagledala najino Piko lezati na veliki buli. Ginekologinja je rekla, da imam zvonasto posteljico in da bom morda kaj krvavela (1x sem). Od šoka nisem imela pripravljenih nobenih vprašanj, jih pa imam zdaj veliko! Ali se ta bula povečuje? Vpliva morda na donositev oz na obliko poroda? Mimogrede, imela sem težave z zanositvijo, zato so me operirali zaradi PCO in odstranili delno pregrado v maternici. Takoj po tistem sem zanosila, upam, da že zaradi tega ne bo težav ali celo na koncu CR. Čimprej bi že rada čutila Pikine gibe, da bom bolj ziher, da je še živa in da se lahko giba. (Sem pa se ji že opravičila, ker nisem priskrbela boljše posteljice.) Torej, tolažbo rabim, ker do 12. oktobra; ko imam naslednji UZ - se bom že začela sekirat, če Pika ne bo aktivnejša. Morda pa prehitro pričakujem in sploh ne vem pravzaprav kako to zgleda, ker sem prvič noseča. Hvala, LP
|
|
|
|