|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zvok iz trebuščka
16.11.2007 21:04:34   
snežka 7
A katera sliši kakšne zvoke v trebuhu, ko se otrok premakne?
Včasih naredi tak zvok, kot ščipalec za nohte. Sem vprašala G. pa je rekla,da se samo premika. Od kod pa ta zvok? Sem v 32 t pa se zadnje tedne bolj pogosto sliši. Se pa mali tud fejst premika in brca. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zvok iz trebuščka
16.11.2007 21:15:05   
butt3rfly
mislim, da zagotovo ne slišiš premikanja. verjetno samo prebava nagajauser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu snežka 7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.11.2007 21:23:23   
snežka 7
Zagotovo ni prebava, ker tega zvoka prej nisem slišala.Se pa sliši ko se otrok premakne ( ne vsakič ). Včasih kar glasno pokne.
Vem, da se sliši hecno ampak ne znam si razlagat kaj to je?
Hvala za možen odg.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2007 21:26:00   
butt3rfly
ni možno, da bi ti otroka slišala čez trebuh. kontra te seveda bebica sliši. med nosečnostjo se pač tolko novega pojavi, kar v običajnem stanju nikoli ni prisotno. sicer pa-če se mali lepo giblje, pol tud ni razloga za skrbi.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu snežka 7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2007 22:11:29   
Pia77
IZVIRNO SPOROČILO: snežka 7

Zagotovo ni prebava, ker tega zvoka prej nisem slišala.Se pa sliši ko se otrok premakne ( ne vsakič ). Včasih kar glasno pokne.

Ce si prvic noseca, potem tudi svoje prebave v nosecnosti nisi se nikoli prej poslusala...
Moja crevesna peristaltika vcasih tut ene zelo cudne zvoke producira (zarad velike maternice je vse bolj utesnjeno in se vsebina crevesja z zrakom tudi drugace obnasa). In kadar mo takole glasno kruli po trebuhu, je tudi otrocek bolj zivahen - nisem se pogruntala, ce mu je ta 'glasba' vsec, ali pa hoce samo protestirat :)))

(odgovor članu snežka 7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2007 10:48:10   
urssyy
Tudi jaz menim, da je to posledica črevesja (zraka v črevesju), ker se maternica večja, otrok pritiska na notranje organe in nastanejo čudni glasovi. Vsaj tako je pri meni, že od 3.meseca nosečnosti dalje. Včasih se pošteno nasmejem tem zvokom.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?