|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobki 1001x
3.1.2008 20:44:31   
malecka
dajte mi svetovat z čim ali kako olajšam bolečino pri rasti zobkov. moji enoletnici raste dvojka in ponoči nismo nič spali. Zdaj pa me kar strah kaj bo danes. Sem pa mazala z kalgelom in pa dala sem ji kalpol.

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobki 1001x
3.1.2008 20:46:52   
Naja30
To, kar si ji že dajala, bi ti jaz svetovala. Če ne pomaga, pa drugega ne vem. Pri nas je že calgel pomagal, calpol pa sploh.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 21:13:26   
eya
Ja, če je res hudo, ji daj Calpol. Sicer sem ga jaz zaradi zobkov dala našemu samo 1x, jaz ga raje ne dajem kar tako, preventivno, ampak samo, če ga res boli in Calgel ne pomaga.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2008 13:53:07   
aezzy
sej je po svoje vse premocno, tud calgel, samo pri nas je sam to pomagalo. in smo morali vcasih namazati tudi po 6x in malo vecjo kolicino, ker ji je raslo vec zob naenkrat.
tako jim lahko vsaj malo omilimo bolecino.
verjetno je pa kje kaka homeopatska maža tudi za to, sej danes jih imas ze za vse.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2008 16:30:51   
Paštetka
- hladilno zvečilko
- midve  sva dobile zadnjič v bolnišnici neko novo zeliščno zadevico za zobke,ki ne vsebuje anestetika,kot calgel in ostale te zadevice,in morampovedati,da je od vseh najbolj pomagala.Sve pa dobile vzorček. Ne vem kako se imenuje,bi morala pogledati.samo zdaj semi ne ljubi iskatiuser posted image
-jabolko za jest oz.da struži z zobki in si masira dlesen
ali plasmon kekse
- hladne  iz hladilnika jogurte,pudinge

calpolji lahkomimogrede daš,če jo tako boli,da se budi

(odgovor članu aezzy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2008 14:12:38   
NRMM
Jaz sem moji pri izrastku 3 in 4 dajala en teden calpol pred spanjem,da smo spali ponoči in ji mazala z dentinox-om.

Očitno bom mogla to ponovit tudi moji drugi punci,ker so problemi že pri izrastku prvih enk spodaj user posted image

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2008 17:00:04   
naja78
ojla.
DENTINOX je super.

če je pa res hudo,pa damo mi kr svečko.ker če malček po 3 tedne ne spi zarad 1 zobka in seštej število 20 zobkov,je to res veliko.jaz vidim ko je res hudo,damo svečko.ni kaj zgubiti.

calgel pr nasne pomaga nič,čez dan mogoče.dentinox je pa meni boljše,dobi se v milerju.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2008 19:21:13   
Naja30
Mimogrede, enkrat sem nekje prebrala, da ko jim zobki rastejo, jim paše bolj hladna hrana, tako da jaz ji dam večkrat kakšno skuto hladno. Ali kot je ena napisala, košček jabolka v roko in da grize, to ji tudi paše.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?