|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobar in injekcija
5.7.2011 12:24:40   
ares1
ali morda katera ve kako je z injekcijo proti bolečinam pri zobozdravniku? Menda se nosečki ne sme datuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zobar in injekcija
5.7.2011 12:45:48   
Tjasa27
kolikor jz vem se lahko da. jz mam ravno jutri servis in bom dobila plombo in sem jo vprašala, če bom dobila inekcijo pa je rekla da ja, da se lahko da. deluje lokalno in ne gre v kri. kolikor je meni znano.

lp

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2011 13:22:16   
ajataja
Lahko jo dobiš nima učinka na plod ne škodi.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2011 13:26:13   
m_o_i
jaz bi mogla dat ven modrostni zob in mi je rekel, da mi je ne priporoca v prvem tromesecju-ampak samo zaradi morebitne se hujse slabosti.
da bi kako skodo injekcija naredila, pa ne(pa predvidevam, da bi mi dal kako mocnejso kot za plombiranje oz. kak "manjsi" poseguser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2011 14:25:24   
ares1
meni ji pri prejšnji nosečnosti rekla, da mi odsvetuje, se mi zdi da je nekaj omenjala prezgodnji porod. sedaj pa moram po plombo in bi želela injekcijo, ker imam nizek prag bolečine in me je kar strah.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2011 18:47:00   
Taddy78
14 dni nazaj se je pri meni začel zobobol. V 1 tednu sem šla 4x nazaj, ker bolečina ni nehala. 3x mi je delal na živo, sem mislila, da skup padem, potem pa sem ga prosila, da mi da injekcijo, saj mi je moral vzeti ven živca. Dal je lokalno. Sem vprašala tudi mojo G in je rekla, da nima kaj biti.

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2011 16:28:32   
JB
V prvi nosečnosti sem bila skoraj vsak mesec pri zobozdravniku in sem vedno dobila protibolečinsko injekcijo. Mi je rekla zobozdravnica, da nosečnost ni ovira. Pa imam zdravega otročka, rojenega ob rokuuser posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.7.2011 12:50:34   
Anonimen
Pri zobozdravniku sem bila v 13. tednu in sem dobila protibolečinsko injekcijo, vendar brez adrenalina (malce šibkejšo). 

(odgovor članu JB)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.7.2011 0:20:35   
dejzi
V prvi nosečnosti sem kar nekajkrat dobila injekcijo in ni bilo nobenih problemov.
Sem prav vprašala, če škodi, pa so rekli, da ne.

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu JB)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?