Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 25.8.2009 13:15:41
|
|
|
|
bskrle
|
Oddaj čim prej, če se da že jutri, verjetno boš morala za sept. plačati polno ceno.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 25.8.2009 13:22:34
|
|
|
|
blaža
|
še jaz neki vprašam, da ne odpiram nove teme. Sem brezposelna od letos marca. pa me zanima, ko se pri vlogi za vrtec, ko bom novembra oddala vpiše lansko leto, ko pa sem bila še zaposlena. kaj mi bojo upoštevali, da sem sedaj brezposelna že letos, al komaj drugo leto? Ki letos novembra naj bi oddala dohodninsko napoved za lani, ko pa sem še delala. Enako me zanima za otroški dodatek. hvala
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 25.8.2009 13:38:21
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža še jaz neki vprašam, da ne odpiram nove teme. Sem brezposelna od letos marca. pa me zanima, ko se pri vlogi za vrtec, ko bom novembra oddala vpiše lansko leto, ko pa sem bila še zaposlena. kaj mi bojo upoštevali, da sem sedaj brezposelna že letos, al komaj drugo leto? Ki letos novembra naj bi oddala dohodninsko napoved za lani, ko pa sem še delala. Enako me zanima za otroški dodatek. hvala Ti kar javi v vrtec da si brezposelna in prinesi potrdila, enako za otroški dodatek, se to upošteva že prej isto, velja tudi za potem ko boš se nazaj zaposlila moraš spet takoj javit nima veze lansko leto (to so izredni dogodki), se začnejo upoštevati takoj.
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 25.8.2009 14:16:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: blaža še jaz neki vprašam, da ne odpiram nove teme. Sem brezposelna od letos marca. pa me zanima, ko se pri vlogi za vrtec, ko bom novembra oddala vpiše lansko leto, ko pa sem bila še zaposlena. kaj mi bojo upoštevali, da sem sedaj brezposelna že letos, al komaj drugo leto? Ki letos novembra naj bi oddala dohodninsko napoved za lani, ko pa sem še delala. Enako me zanima za otroški dodatek. hvala Ti kar javi v vrtec da si brezposelna in prinesi potrdila, enako za otroški dodatek, se to upošteva že prej isto, velja tudi za potem ko boš se nazaj zaposlila moraš spet takoj javit nima veze lansko leto (to so izredni dogodki), se začnejo upoštevati takoj. Sem vprašala zato, ker nam niso pred dvemi leti v enaki situaciji znižali nič vrtca. In otroške dodatke so nam upoštevali šele naslenje leto. se bom morala dobro pozanimat.
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 27.8.2009 21:52:04
|
|
|
|
bina30
|
Mene pa zanima ali je za drugega otroka vrtec zastonj ne glede na to, v kateri vrtec hodi ali morata biti oba v istem vrtcu?
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 27.8.2009 21:55:39
|
|
|
|
Naja31
|
Ni pomembno v kateri vrtechodi prvi otrok.
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 27.8.2009 22:05:03
|
|
|
|
Naja31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ladybug_2007 Pozdravljene! Nujno prosim za pomoč. S 1. septembrom gre otrok prvič v vrtec, pa sem šele zdaj izvedela za vlogo za znižano plačilo vrtca. Otrok gre v vrtec v Lj. Zanima me, ali sem rok zamudila in novembra oddam vlogo za- kdaj? Prav tako ne razumem tegale: otrok gre v zasebni vrtec in na dopisu vrtca je navedeno, da občina plača 85 % cene, ki bi jo prejeli v javnem vrtcu. Potem je v dopisu izdelana tabela, po kateri pademo v šesti razred, doplačilo tako znaša dobrih 400 EUR, občina pa vrtcu plača dobrih 100 eur. Ali to pomeni, da je zasebni vrtec toliko dražji? In ali je teh 100 eur od občine tisto, za kar moram uveljavljati vlogo? Zmedena se vam za odgovore iskreno zahvaljujem. Vlogo oddaj takoj jutri. V našem vrtcu se vloge oddajo v vrtcu, če pa nisi iz Lj občine, pa vlogo oddaš v tvoji občini. 15.novembra je rok za vloge za naslednje koledarsko leto. To pomeni, da boš zdaj oddala za mesece do konca leta. Do konca novembra pa za celo leto 2010. Glede tega plačila zasebnega vrtca in koliko plača občina pa ne znam odgovoriti. Občina ti bo plačala 85% od cene javnega vrtca, ne glede na razred. Vi torej sodite v 6. razred, 6. razred v javnem vrtcu je ???? Vzemino da je 250 eurov, občina ti bo plačala 85% od tega, to je cca. 220 eurov. Če je polna cena 400 eurov, potem ti doplačaš razliko med občinskim pripsevkom 220 in ceno vrtca. A je mogoče tako? Naj še katera napiše ki ima otroka v zasebnem vrtcu. Še bolje pa da jutri pokličeš v vrtec in vprašaš.
|
|
|
|
RE: znižano plačilo vrtca - nujno 28.8.2009 8:06:13
|
|
|
|
benika
|
Prav tako ne razumem tegale: otrok gre v zasebni vrtec in na dopisu vrtca je navedeno, da občina plača 85 % cene, ki bi jo prejeli v javnem vrtcu. Potem je v dopisu izdelana tabela, po kateri pademo v šesti razred, doplačilo tako znaša dobrih 400 EUR, občina pa vrtcu plača dobrih 100 eur. Ali to pomeni, da je zasebni vrtec toliko dražji? In ali je teh 100 eur od občine tisto, za kar moram uveljavljati vlogo? A pa vaš vrtec ima koncesijo? Ker če jo nima, potem zna biti 400€ kar realnih. Mi imamo otroka v zasebnem vrtcu brez koncesije, pa nam vseeno občina plača 85% cene vrtca, mi pa doplačamo razliko do polne cene + 30€. Vlogo za znižano plačilo vrtca pa oddaj DANES! Za september boš najbrž plačala polno ceno vrtca, potem ti bodo pa po prejemu odločbe ta denar vrnili.
< Sporočilo je popravil benika -- 28.8.2009 8:08:19 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?