Naja31 -> RE: znižano plačilo vrtca - nujno (27.8.2009 22:05:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ladybug_2007 Pozdravljene! Nujno prosim za pomoč. S 1. septembrom gre otrok prvič v vrtec, pa sem šele zdaj izvedela za vlogo za znižano plačilo vrtca. Otrok gre v vrtec v Lj. Zanima me, ali sem rok zamudila in novembra oddam vlogo za- kdaj? Prav tako ne razumem tegale: otrok gre v zasebni vrtec in na dopisu vrtca je navedeno, da občina plača 85 % cene, ki bi jo prejeli v javnem vrtcu. Potem je v dopisu izdelana tabela, po kateri pademo v šesti razred, doplačilo tako znaša dobrih 400 EUR, občina pa vrtcu plača dobrih 100 eur. Ali to pomeni, da je zasebni vrtec toliko dražji? In ali je teh 100 eur od občine tisto, za kar moram uveljavljati vlogo? Zmedena se vam za odgovore iskreno zahvaljujem. Vlogo oddaj takoj jutri. V našem vrtcu se vloge oddajo v vrtcu, če pa nisi iz Lj občine, pa vlogo oddaš v tvoji občini. 15.novembra je rok za vloge za naslednje koledarsko leto. To pomeni, da boš zdaj oddala za mesece do konca leta. Do konca novembra pa za celo leto 2010. Glede tega plačila zasebnega vrtca in koliko plača občina pa ne znam odgovoriti. Občina ti bo plačala 85% od cene javnega vrtca, ne glede na razred. Vi torej sodite v 6. razred, 6. razred v javnem vrtcu je ???? Vzemino da je 250 eurov, občina ti bo plačala 85% od tega, to je cca. 220 eurov. Če je polna cena 400 eurov, potem ti doplačaš razliko med občinskim pripsevkom 220 in ceno vrtca. A je mogoče tako? Naj še katera napiše ki ima otroka v zasebnem vrtcu. Še bolje pa da jutri pokličeš v vrtec in vprašaš.
|
|
|
|