|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki vgnezditve
24.4.2005 20:00:39   
NMJ
Punce pomagajte mi!
Malo sem zmedena :zmeden2:. Danes je ze tretji dan odkar imam kao :hudicek: ampak sploh ni tako kot ponavad. Cisto malo krvavim, temne barve, razen ko se obrisem je prave rdece, sicer me nekaj krvici tam spodaj, ampak vse je res prav cudno. Zanima me, kako izgleda ta vdnezditvena krvavitev, koliko dni traja in kako je to obilno. UH...:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   znaki vgnezditve
24.4.2005 20:37:00   
aljča
Oj!
Jest sem tud mela ta mesec tkole pa sem potem na četrti dan začela fajn krvavet potem pa v torek isto v sredo skoraj nič v četrtek pa ni bilo nikjer niti kaplice več.V petek pa sem šla na UZ pa so mi rekli, da je folikel šel že svojo pot.:zmeden2::zmeden:Tko,da ti povem da jest sploh ne vem kako zgleda vgnezdenje....Ta teden mam pa zopet čist rahel izcedek rjave barve pa prsa me bolijo.:hudicek:pa prčakujem okrog 1 do 4 maja!!!!??????Tko da NMJ nimam pojma jest sem čist zmedena:zmeden2::zmeden::nosecka:pa zaenkrat verjetn še nisem....
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   znaki vgnezditve
25.4.2005 8:52:29   
girly
baje naj bi VK traja samo en do dva dni, priteklo naj bi samo malo kapljic in to sveže krvi.tko pravjo ginekologi, jst pa takih izkušenj še nimam, tko da iz prve roke ti ne morem nič povedat, žal...

bom pa držala pesti, da si že :nosecka: :)-

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   znaki vgnezditve
3.5.2005 13:18:43   
Še ena T
Vgnezditvene krvavitve ne moreš zamenjati z menstruacijo, ni nič podobno. Poleg tega nastopi že en teden po oploditvi in ne kasneje, ko je že čas za M.
Je res bolj svetle barve od M, ampak kako naj rečem, bolj vodeno...
No, vsaj tako je bilo pri meni...

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?