znaki vgnezditve (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

NMJ -> znaki vgnezditve (24.4.2005 20:00:39)

Punce pomagajte mi!
Malo sem zmedena :zmeden2:. Danes je ze tretji dan odkar imam kao :hudicek: ampak sploh ni tako kot ponavad. Cisto malo krvavim, temne barve, razen ko se obrisem je prave rdece, sicer me nekaj krvici tam spodaj, ampak vse je res prav cudno. Zanima me, kako izgleda ta vdnezditvena krvavitev, koliko dni traja in kako je to obilno. UH...:zmeden:

aljča -> znaki vgnezditve (24.4.2005 20:37:00)

Oj!
Jest sem tud mela ta mesec tkole pa sem potem na četrti dan začela fajn krvavet potem pa v torek isto v sredo skoraj nič v četrtek pa ni bilo nikjer niti kaplice več.V petek pa sem šla na UZ pa so mi rekli, da je folikel šel že svojo pot.:zmeden2::zmeden:Tko,da ti povem da jest sploh ne vem kako zgleda vgnezdenje....Ta teden mam pa zopet čist rahel izcedek rjave barve pa prsa me bolijo.:hudicek:pa prčakujem okrog 1 do 4 maja!!!!??????Tko da NMJ nimam pojma jest sem čist zmedena:zmeden2::zmeden::nosecka:pa zaenkrat verjetn še nisem....
Čao Alja:metulj::metulj:

girly -> znaki vgnezditve (25.4.2005 8:52:29)

baje naj bi VK traja samo en do dva dni, priteklo naj bi samo malo kapljic in to sveže krvi.tko pravjo ginekologi, jst pa takih izkušenj še nimam, tko da iz prve roke ti ne morem nič povedat, žal...

bom pa držala pesti, da si že :nosecka: :)-

Še ena T -> znaki vgnezditve (3.5.2005 13:18:43)

Vgnezditvene krvavitve ne moreš zamenjati z menstruacijo, ni nič podobno. Poleg tega nastopi že en teden po oploditvi in ne kasneje, ko je že čas za M.
Je res bolj svetle barve od M, ampak kako naj rečem, bolj vodeno...
No, vsaj tako je bilo pri meni...

Stran: [1]