|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki?
3.9.2008 16:24:50   
Anonimen
marsikatero sem slišala da reče ja jaz sem takoj vedela da sem zanosila?ampak kako?glede kakšnih znakov?
mislim pred tem da ti izostane user posted image in test pokaže user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki?
3.9.2008 16:48:05   
ROŽICI
tudi jaz sem to slišala...

življenje je eno samo.zato uživajte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2008 19:34:56   
Anonimen
to sem tudi jaz že slišala, da so vedle ma isti dan ko so zanosile pa čeprav so delale test šele čez tri tedne.
no kje je kakšna, ki je to vedla takoj?

(odgovor članu ROŽICI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2008 20:30:25   
Naja30
Takoj takoj res nisem vedla. Vedla sem pa vsakič, še preden mi je zamujala M. Ker se mi je vrtelo in utrujena sem bila ful.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2008 21:09:46   
ptejka
Hej punce, jaz bi tut rada vedela, kateri so tisti pravi znaki. Jaz se slabo  počutim, pa prsi me bolijo, v jajčnikih špika, itd vsak mesec pred M.

Zavedam se, da nekatere pač svoje telo poznajo bolje od nekaterih, samo, da pa veš da si noseč še pred izostankom M je pa prav fenomenalno.

Lahko nočno vsem.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2008 21:22:45   
ROŽICI
ene peše zgaga,pa potem vedo da so user posted image

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2008 7:52:24   
katka11
jutro!
to je bolj tko tko...
jest tud loh recem, da sem vedla skoraj takoj. brez kaksnih posebnih znakov, kr tko.se mij e zdel, da je pa uspelo in je res. sam ce bi pa test pokazal, da nisem noseca, bi blo pa tiud navadn, tko k par mesecev prej. tezko je tkole rect, vsaj jaz, si mislim, da to lahko reces sele pol k je mimo. v tistem trenutku, ko si pa razbijas glavo al je al ni tokrat kaj... po moje nobena ne rece jest sem pa 100 % noseca. sele pol ko ze test pove  rece ja sej se mi je zdel, ampak resnici na ljubo nam se vsak mesec zdi, ane user posted image
no zdej spet poskusamo zanosit, v prvem krogu sva, in ne boste verjele, vsake tolk casa me spreleti, da sem  noseca. pa ne vem zakaj. ampak te misli si poskusam izbit iz glave, da ne bom prevec razocarana saj se nisva prav hudo trudila, gledala na plodne dni, oz men se tud sanja ne pri mojem cudnem ciklu kdaj bi lahko bili.
kar bo pa bo, sama sebi sem obljubila, da bom ne glede na vse lepo skulirana.
pa lep dan vsem

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2008 8:25:08   
Dali*
Jaz sem občutila znake podobne kot pred M. Res pa je, da že od oploditve dalje se mi je zdelo, da se mi full dogaja po jajčnikih, kot da bi se mi kaj pretakalo. Potem sem v času menstruacije imela 2 dni rjavkast izcedek, pa prsi so me bolele, sploh bradavice. No in ker ni bilo konkretne M sem vseeno potem čez en teden naredila test. In ecco, sem srečka nosečka.

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2008 9:01:14   
ROŽICI
ne vem mene pa obšasno pika v jajčniku,na trenutke mam tak občutek kot takrat ko dobim user posted image ne vem kaj bi blo to.user posted image dobim šele šez 10dni

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2008 9:58:28   
annya
Živjo!Imam problem in sicer...že kak teden me vsak dan, ponavadi zjutraj in zvečer špika v spodnjem delu trebuha, včasih je občutek podoben času ko imam menstro,vendar ne boli tako hudo.Danes so me še začele bradavice bolet tako da...ne vem kaj si naj mislim...testa "ne upam" delat, ker se bojim razočaranja.Naj povem da sem zadnjo menstro dobila 27.7. jo imela 5dni vmes nekaj dni pavze potem pa še kak teden čisto male krvavitve(lih toliko da sem mogla met ščitnik perila).Po mojih izračunih bi zdaj že mogla dobiti menstro ampak od nje ni duha ne sluha.Mogoče jo bom dobila bolj pozno zaradi tiste male krvavitve nekaj dni po menstri?!?Opazila sem tudi, da nimam več tako "močnega" belega toka, se je vidno zmanjšal,ponavadi je bil pred menstro fuuul opazen.Merila sem si tudi pritisk ki je zjutraj dokaj nizek,utrip srčni pa kar visok,sicer ne vem če je to kakšna povezava,ampak če ima katera kakšne podobne izkušnje prosim za kak nasvet - komentar!Pozabila sem še napisat, da sem napihnjena ko žaba...

< Sporočilo je popravil annya -- 4.9.2008 10:02:17 >

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2008 10:39:06   
Barbara_L
test naredi.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2008 11:18:36   
ROŽICI
kupi test...potem pa nam sporoči velja?
veliko sreče!user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2008 8:51:17   
annya
Pozdravljene!Včeraj sem kupila test,vendar ga nisem nardila,lubi mi je še kr pravil naj še počakam par dni,mogoče pa bom bolana,no v glavnem,na koncu sem prišla do sklepa da res samo zamuja.Zvečer grema spat in me lubi nekaj boža pa primem njegovo roko in povoham,če prav je bil pred parimi min. pod tušem sem vohala lisičke,ki sva jih jedla za kosilo in pa večerjo kebab, in sem mu rekla v hecu,vidiš še en znak da sem noseča...seveda ni nobeden vrjel,hec pač.No ponoči sem sanjala da sem nardila test in je bil negativen,ko sem se pa zbudila(lubi je šel že v službo)pa grem naravnost na wc s testom v roki.In ja dekleta pokazali sta se dve črtici!!!!Srce mi je skoraj ven skočilo!Zdajle pa sem še lubiju kr preko tel.povedala,in greva ko pride domov še za ziher po en tester!V ponedeljek pa če bo še ta pozitiven, se naročim pri zdravniku!

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2008 8:57:40   
Anonimen
jest sem nekako sumila, takrat ko nisem imela niti enega samega znaka... edino izostanek M, paše to se nisem sekirala, ker mi je vedno malo zamujala, potem sem pa po dveh oz. treh dneh zamude naredila test in user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.9.2008 8:58:17   
Anonimen
aja, pa še ta zanimivost, šele potem k sem vedla da sem noseča...potem sem pa dobila vse znake, razen občutljivih jošk...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
5.9.2008 9:06:25   
Shuka
Jest pa nobenih znakov do 6 tedna nisem mela, vedla sem sam po testu, tko da tud te znaki niso čist se za zanašat. 

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.9.2008 9:12:10   
Gwendolen
Čestitam, annya!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.9.2008 9:20:17   
anci banci
anny a tudi jaz ti čestitam.
jaz imam tudi potrjeno da sem user posted image (vsaj test in krvni test sta pokazala) in tudi jaz sem imela povišan srčni pulz par dni preden bi mogla pridet user posted image .. in še danes ga imam... res pa je da imam pa tud zelo visok srčni (spodnji) pritisk

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.9.2008 10:43:31   
katka11
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo!!! cestitam!!!!!!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.9.2008 11:07:39   
S*
annya user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.9.2008 10:19:08   
annya
Hvala vsem za čestitke!!user posted image  No včeraj, sem naredila še en test (če bi se prejšnji slučajno "zmotil") in je v dobri minuti bil "končan", dve črtici sta bili v hipu vidni (baby check)!Tako da noseča sem,zdaj me oz.naju samo skrbi, da ne bi bilo kaj narobe...tako da komaj čakam prvi pregled oz. kasneje nuhalno.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.9.2008 18:14:19   
Maxy
Pozdravljene, men tud ni takoj ratalo, in se mi zdi da sem težko pričakovala M. Ker sem  iz ''plodne'' družine, sem bila prepričana, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Ko prvič ni ratalo, sem vedela, da sem  zamudila ovulacijo. V drugo sem si začela merit baz. temperaturo in ugotovila, da imam plodne dni na začetku ciklus (6 dan). V tretje sem rekla, da zdej pa takoj po M v akcijo. In se je prijelo. Drugače imam ful znakov. Kmalu sem začutila, da nisem več sama. Kakor, da bi mi prišel nekdo povedat. Ni blo več isto. Ko sem mojemu omenila že 14 dni po M, se je le nasmehnil, danes se je tudi, ko sem mu pokazala + na testerju. Drugače pa me že od vgnezditve boli želodec - tišči, 2 x mi je bilo slabo - popoldne,  boleče in povečane prsi, napet trebuh, pa sluz cel teden pred predvideno M. Tko, da sem prepričana, da nekatere ženske kaj začutmo. Sam je pa res, da moraš svoje telo dobro poznati in opazovati.

< Sporočilo je popravil Maxy -- 7.9.2008 18:26:05 >

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.9.2008 18:25:35   
kaminek
jst sem imela ta teden plodne dni, v petek naj bi imela po izračunih največjo možnost zanositve, pa sva skoraj vsakdan v tem tednu z možekom delala in uživala. kaj sem pri sebi opazila, da včeraj in danes mi je pozno popoldne slabo-rahlo, preden mi postane slabo, pa me začne boleti glava. drugih znakov nimam.
pa vendar, vse dokler ne zagledam dve II, mislim , da n bom mogla rečt, da čutim, da sem zanosila. po moje je res, da ko zagledaš na testu II, dobiš večino znakovuser posted image .
bomo vidli. je pa tko, če se mi bo slabost ponavljala iz dneva v dan.......hm, mogoče pa je ratalouser posted image

lp vsem

(odgovor članu Maxy)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.9.2008 20:33:14   
ptejka
Hej tut jaz lahko nekaj dodam k znakom, saj sem včeraj zagledala magični + na CB-ju, danes pa še na BC.
Prejšnji teden bruhanje in driskanje. Sedaj pa utrujenost, zaspanost, napet trebuh in občasne bolečine v želodcu.
Dodat moram pa še to, da se vse tegobe pozabijo ko veš da imaš pod srčkom pikico.

Srečno vsem, ki svojo pikico še pričakujete.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.9.2008 21:58:46   
divans1
In Maxy, se ti je 6.dan temperatura dvignila ali znižala? kako je že s tem? Jst naj bi mela od petka plodne dneve pa ne opazim nobene očitne spremembe na merjenju temperature.

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?