katka11 -> RE: znaki? (4.9.2008 7:52:24)
|
jutro! to je bolj tko tko... jest tud loh recem, da sem vedla skoraj takoj. brez kaksnih posebnih znakov, kr tko.se mij e zdel, da je pa uspelo in je res. sam ce bi pa test pokazal, da nisem noseca, bi blo pa tiud navadn, tko k par mesecev prej. tezko je tkole rect, vsaj jaz, si mislim, da to lahko reces sele pol k je mimo. v tistem trenutku, ko si pa razbijas glavo al je al ni tokrat kaj... po moje nobena ne rece jest sem pa 100 % noseca. sele pol ko ze test pove rece ja sej se mi je zdel, ampak resnici na ljubo nam se vsak mesec zdi, ane [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] no zdej spet poskusamo zanosit, v prvem krogu sva, in ne boste verjele, vsake tolk casa me spreleti, da sem noseca. pa ne vem zakaj. ampak te misli si poskusam izbit iz glave, da ne bom prevec razocarana saj se nisva prav hudo trudila, gledala na plodne dni, oz men se tud sanja ne pri mojem cudnem ciklu kdaj bi lahko bili. kar bo pa bo, sama sebi sem obljubila, da bom ne glede na vse lepo skulirana. pa lep dan vsem
|
|
|
|