Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zlom stegnenice pri 5 letniku 2.8.2009 22:37:41
|
|
|
|
ribica.
|
Jaz ga čist razumem. Ko ti snamejo gips imaš občutek da se ti bo noga kr sesula če boš stopil na njo. Vsaj jaz si nisem upala, čeprav nisem bila otrok, ko se mi je to zgodilo. Naj proba najprej s pomočjo bergel, da si pridobi neko zaupanje, da bo šlo oz. da bo noga zdržala.
|
|
|
|
RE: zlom stegnenice pri 5 letniku 2.8.2009 22:42:35
|
|
|
|
slutnja
|
jo revcek... sama sem bla podoben cas na berglah malo starejsa... pa sem mela na koncu ko bi mogla zacet hodit tud tak obcutek... je trajal kak teden 14 dni da sm se navadla da lohka hodim... nevem nekje je obcutek da nemores, nesmes... pocasi..bo sam dojel da lahko stopi na nogo..
|
|
RE: zlom stegnenice pri 5 letniku 2.8.2009 23:14:49
|
|
|
|
luan
|
Ja naš sploh ne sme videt brgel.Sem jih šla iskat že pred tedni, da bi se vsaj malo z bregljami premikal, pa je dvakrat padel in zaključil kariero.Tako, da mu jih zdaj sploh ne smem omeniti. Je pa tudi tako, da kljub temu da sem usposobljena tudi za rehabilitacijo po zlomih, me mali ne jemlje kot avtorieto.Tako, da ga bom morala verjetno peljati h kaki fizioterapevtki katero ne pozna.Saj zdravnike kar upošteva, jaz pa sem zanja samo mama. LP
|
|
|
|
RE: zlom stegnenice pri 5 letniku 2.8.2009 23:48:33
|
|
|
|
kaya2007
|
jaz sem imela zlomljeno stegnenico pri 9. letih in sem 2 meseca ležala v bolnici. potem še kar nekaj časa sploh nisem smela stopit na nogo (sem dobila voziček, potem birgle) in imela sem ves čas rehabilitacijo, da sem sploh lahko normalno migala z nogo. je kar trajalo nekaj časa, ja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?