zlom stegnenice pri 5 letniku (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

luan -> zlom stegnenice pri 5 letniku (2.8.2009 14:30:30)

Moj sin si je zlomil levo stegnenico pri trčenju s psom.Dobil je gips za obdobje petih tednov, katerega smo tudi sneli v četrtek.Od takrat ni še nič stopil na nogo.Ima fiksno idejo, da bo bolelo.Čeprav na ročno manipulacijo kolena in gležnja ne trzne.

Zanima me, če ima katera podobne izkušnje?In koliko časa je trajalo, da je ponovno samostojno shodil?

V bolnišnici so mi rekli, da je odvisno od posameznika.

Lp

ribica. -> RE: zlom stegnenice pri 5 letniku (2.8.2009 22:37:41)

Jaz ga čist razumem. Ko ti snamejo gips imaš občutek da se ti bo noga kr sesula če boš stopil na njo. Vsaj jaz si nisem upala, čeprav nisem bila otrok, ko se mi je to zgodilo. Naj proba najprej s pomočjo bergel, da si pridobi neko zaupanje, da bo šlo oz. da bo noga zdržala.

slutnja -> RE: zlom stegnenice pri 5 letniku (2.8.2009 22:42:35)

jo revcek... sama sem bla podoben cas na berglah malo starejsa... pa sem mela na koncu ko bi mogla zacet hodit tud tak obcutek... je trajal kak teden 14 dni da sm se navadla da lohka hodim... nevem nekje je obcutek da nemores, nesmes... pocasi..bo sam dojel da lahko stopi na nogo..

luan -> RE: zlom stegnenice pri 5 letniku (2.8.2009 23:14:49)

Ja naš sploh ne sme videt brgel.Sem jih šla iskat že pred tedni, da bi se vsaj malo z bregljami premikal, pa je dvakrat padel in zaključil kariero.Tako, da mu jih zdaj sploh ne smem omeniti.
Je pa tudi tako, da kljub temu da sem usposobljena tudi za rehabilitacijo po zlomih, me mali ne jemlje kot avtorieto.Tako, da ga bom morala verjetno peljati h kaki fizioterapevtki katero ne pozna.Saj zdravnike kar upošteva, jaz pa sem zanja samo mama.
LP

kaya2007 -> RE: zlom stegnenice pri 5 letniku (2.8.2009 23:48:33)

jaz sem imela zlomljeno stegnenico pri 9. letih in sem 2 meseca ležala v bolnici. potem še kar nekaj časa sploh nisem smela stopit na nogo (sem dobila voziček, potem birgle) in imela sem ves čas rehabilitacijo, da sem sploh lahko normalno migala z nogo. je kar trajalo nekaj časa, ja.

luan -> RE: zlom stegnenice pri 5 letniku (9.8.2009 13:13:09)

Mali je shodil[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif].Je morje pomagalo[sm=smiley1.gif].

Stran: [1]