|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zibelka ali posteljica
28.4.2007 17:10:54   
pupa79
Pozdravljene!
zanima me ali ima katera zibelko (malo čudno vprašanje vem) za dojenčka. Predvsem me zanima do kater starosti je zibelka primerna za dojenčka. Pravkar sva z možem ugotovila, da imava v spalnici premali prostor za posteljico in bo verjetno potrebna zibelka, če bova hotela, da bo dojenček na začetku čim bliže nama. hvala za odgovore in mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 17:36:59   
Anonimen
Jaz imam sicer posteljico (imava veliko spalnico), kolegica pa ima zibelko in je bil v njej do 6 meseca (70 cm)...mislim pa, da lahko kupiš tudi večjo zibelko...malo povprašaj po otroških trgovinah ali pobrskaj po spletu...

LP

(odgovor članu pupa79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 18:36:27   
Anonimen
Meni se zdi, da je bila zibelka v uporabi nekje dobre tri mesece....

(odgovor članu pupa79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 19:22:02   
Anonimen
Čisto različno od otroka do otroka. Predvsem glede na to, koliko je "gibljiv",. Od moje sestre punčka je bila gotovo kakšnih 8 mesecev. Ampak ona se je vedno zbudila tao, kot si jo položil spat. Pa tudi takrat se ni dvignila, ampka je pač klicala. Samo takih je res malo. Po moje tudi tam do kakšnega četrtega meseca, potem pa mogoče res več ni varno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 19:36:31   
Lunc_a
Imeli smo zibelko in posteljico.ker smo bili v spalnici samo ponoči,podnevi pa smo bili vsi v dnevni sobi tako da smo tukaj imeli tudi zibelko,ki je prav prišla.pripoorčam da kupiš rabljeno,ker nove so res drage,pa še toliko časa je ne boš rabila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 19:51:45   
bskrle
Do šestega meseca. Kupi rabljeno. Je res praktična.

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 20:49:54   
**Petra**
Mislim, da smo jo imeli do tretjega meseca. Je pa res čisto odvisno od otroka. Naš se je vedno tako razkomotu, da so mu roke kukale na obeh straneh ven, je kar tisto obrobo odmaknu. Potem sem ga pa dala kar v posteljico.

(odgovor članu pupa79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 21:52:37   
***pika***
Mi smo si zibko izposodili, pa sem najprej mislila, da jo bomo uporabljali le kake 3 mesece, pa je tamala že 6m, pa je še vedno v njej. Posteljice še ne mara, obrača se pa zaenkrat samo z boka na hrbet in obratno, tako, da ima nekako še dosti prostora v zibki.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: zibelka ali posteljica
28.4.2007 22:25:49   
Gordana-3
mislim da je najmanjša posteljka, ki jo lahko kupiš 60x120 cm, mi imamo takšno, ker smo v stari hiši tud imeli premalo placa. pa tud sedaj, ko smo se preselili, nam paše ta mala posteljka točno med zakonsko posteljo in steno. ne vem, če je zibka dosti manjša od te posteljke. krajša morda, širša pa ne vem če. odvisno od otroka, ampak nekako do 3 mesecev je varna, potem pa ..... jaz bi probala s ta manjšim kinderbetom.

(odgovor članu ***pika***)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?