Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 25.3.2010 7:08:10
|
|
|
|
naja17
|
Meni je precej pomagala Vichy-eva Normaderm al nekaj takega. Vprašaj v lekarni, za ful suho kožo, pa ti bojo dali. To zimo ni bilo tako grozno in je bila Afroditina-mandelj čist vredu.
|
|
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 25.3.2010 7:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče kolekcija Eucerin. Vprašaj v lekarni.
|
|
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 25.3.2010 7:45:05
|
|
|
|
bumerang
|
Obraz navlaži z vodo in še vlažnega premaži s dvema kapljicama domačega olivnega olja, ki si jih prej pomela v dlaneh.
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 25.3.2010 8:37:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Obraz navlaži z vodo in še vlažnega premaži s dvema kapljicama domačega olivnega olja, ki si jih prej pomela v dlaneh. Jst bi tudi tako rekla, ker Vichy in Eucerin je kemija sama po sebi. Tega pa čimmanj.
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 25.3.2010 10:25:17
|
|
|
|
naja17
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Obraz navlaži z vodo in še vlažnega premaži s dvema kapljicama domačega olivnega olja, ki si jih prej pomela v dlaneh. Jst bi tudi tako rekla, ker Vichy in Eucerin je kemija sama po sebi. Tega pa čimmanj. To je pa tud res ...
|
|
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 25.3.2010 13:20:45
|
|
|
|
glen
|
Hvala,danes poskusim z olivnim oljem,domačim.lp
|
|
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 2.4.2010 14:02:43
|
|
|
|
Joeline
|
Živjo tudi jaz sem mela velik problem s suho kožo in sem zadevo zelo popravila z uporabo kozmetične linije Thalgo. Zadeva je mal dražja je pa precej natur in ful pomaga. Njihove maske so fantastične krema za obraz in serum pa prav nafilata kožo z vlago. Lp J.
|
|
|
|
RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? 26.4.2010 12:55:17
|
|
|
|
Sonyca
|
Poskusi z Lush-ovim Celestial-om.. meni je ful mastna krema, zato jo uporabljam le ponoči..je pa fajna za suho kožo:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?