zelo zelo suha koža na obrazu??? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

glen -> zelo zelo suha koža na obrazu??? (24.3.2010 23:17:09)

Pozdravljene.
Zmeraj sem imela bolj suh tip kože na obrazu.Tako kot jo imam sedaj pa še nikoli.
No,katero kremo priporočate za zelo zelo suho kožo na obrazu?
lp

naja17 -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (25.3.2010 7:08:10)

Meni je precej pomagala Vichy-eva Normaderm al nekaj takega. Vprašaj v lekarni, za ful suho kožo, pa ti bojo dali. To zimo ni bilo tako grozno in je bila Afroditina-mandelj čist vredu.

Anonimen -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (25.3.2010 7:16:17)

Mogoče kolekcija Eucerin. Vprašaj v lekarni.

bumerang -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (25.3.2010 7:45:05)

Obraz navlaži z vodo in še vlažnega premaži s dvema kapljicama domačega olivnega olja, ki si jih prej pomela v dlaneh.

ZARA -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (25.3.2010 8:37:10)

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang
Obraz navlaži z vodo in še vlažnega premaži s dvema kapljicama domačega olivnega olja, ki si jih prej pomela v dlaneh.

Jst bi tudi tako rekla, ker Vichy in Eucerin je kemija sama po sebi. Tega pa čimmanj.

naja17 -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (25.3.2010 10:25:17)

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Jst bi tudi tako rekla, ker Vichy in Eucerin je kemija sama po sebi. Tega pa čimmanj.

To je pa tud res [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]...

glen -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (25.3.2010 13:20:45)

Hvala,danes poskusim z olivnim oljem,domačim.lp

Joeline -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (2.4.2010 14:02:43)

Živjo

tudi jaz sem mela velik problem s suho kožo in sem zadevo zelo popravila z uporabo kozmetične linije Thalgo. Zadeva je mal dražja je pa precej natur in ful pomaga. Njihove maske so fantastične krema za obraz in serum pa prav nafilata kožo z vlago.

Lp
J.

Sonyca -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (26.4.2010 12:55:17)

Poskusi z Lush-ovim Celestial-om..
meni je ful mastna krema, zato jo uporabljam le ponoči..je pa fajna za suho kožo:)

punci -> RE: zelo zelo suha koža na obrazu??? (27.4.2010 9:30:28)

mene pozimi vedno napade izredno suha koža takoj ko nastopi prvi mraz. In se mažem z ognjičevo kremo iz DM. Res je full mastna ampak je edina ki mi jo takrat koža prenaša, po vseh ostalih me začne takoj pečit.

Stran: [1]