|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelena gosenica
17.6.2005 8:35:03   
Anonimen
no, ravno včeraj sem omenila, da ima naš mali za spat eno zeleno gosenico iz kinder jajčka in da brez nje ne more oz. zelo težko zaspi. In ravno včeraj (zgledala, da sem klicala hudiča), se je v vrtcu zgodilo, da ni bilo nikjer njegovih hlač. Namreč dopoldne jih preoblečejo v kratke hlače, gosenico pa ima vedno v žepu hlač. Ko so dale hlače v garderobo, ob 15-tih le-teh ni bilo več - nekdo jih je odnesel, se mi ne da razmišljat ali po pomoti ali zanalašč. Ni mi toliko za hlače (čeprav niso bile zastonj) kot za gosenico, ki je šla k nekomu po pomoti :zmeden: Dobro, včeraj smo ga zamotili z eno drugo vrtčevsko igračo, ampak kljub vsemu bi radi to ali drugo gosenico nazaj :((

Zdaj pa vprašanje oz. prošnja: ali ima kdo doma zeleno gosenico iz kinder jajčka in ali jo lahko odstopi v zameno za novo celo jajce ;) Oz. če jo bo kdo dobil v kratkem, lepo prosim, če jo lahko odstopi.

Sicer je možno, da pride nazaj s hlačami :zmeden2: ampak kljub vsemu je dobro imeti eno v rezervi za take slučaje.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   zelena gosenica
17.6.2005 8:36:27   
mammika
če dobimo tako ti jo z veseljem pošljem..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zelena gosenica
17.6.2005 8:49:10   
Nia30
Zelena gosenica? Že gremo kupovat kinder jajčke in če jo najdemo, jo takoj dobiš. Drugače pa upam, da bo hitro prišla nazaj s hlačami vred.

Naj se začne lov na zeleno gosenico :)

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zelena gosenica
17.6.2005 8:50:49   
Anonimen
Hvala obema ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   zelena gosenica
17.6.2005 8:59:14   
CUKRČEK
NA žalost nimam take gosenice:(
Imate pa sedaj idealno priložnost, da se brez obotavljanja "nažirate" s kinder jajčki z izgovorom, da iščete gosenco:)- :)- :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zelena gosenica
17.6.2005 9:02:50   
Mina1
Al bina, mo smo jo imeli, ampak to je že nekaj časa nazaj, mislim na tole serijo teh jajčkov.

Gosenica je bila zelena in mislim da malo oranžna. Jaz sem vedno na veliko spravljala te zadevice v eno posodico in ko mi je šlo enkrat na živce, sem vse zabrisala stran, moj škratek pa se še dostikrat spomni na tele figurice... Iz te serije imamo doma še metuljčka in kobilico...

pa-pa Mina1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zelena gosenica
17.6.2005 9:03:56   
neja
Se bomo nažirali:)-:)-:)-:)-:)-:)-.....Al bina dobiš, če jo najdemo:)

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zelena gosenica
17.6.2005 9:04:32   
Anonimen
Al binaaaaaaa!!
Imam jo imamjoooooooooooooooo!!!!!!!!!!!
Zeleno gosenico..prvkar poleg mene.
Pošlji na privat naslov.:bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   zelena gosenica
17.6.2005 9:06:41   
neja
:bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zelena gosenica
17.6.2005 9:13:53   
pety78
Neva, kolk kinder jajc si pa pojedla? :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zelena gosenica
17.6.2005 9:14:23   
Anonimen
Ne vem,če se še spomnite,ko se je dalo v kinder jajčkih dobiti tiste plave možičke-Smrkce po slovensko Pufije po sosedovo.
No po tolkih letih so od strani zbirateljev zelo iskani..celo nekje na internetu je portal samo na to temo.
Za kakšen primerek so zbiratelji pripravljeni odšteti tudi več kot 1000 eurou.
Jaz pa sem ob selitvi prav vse stran pometala:((:grrr:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   zelena gosenica
17.6.2005 9:15:36   
viv_
neva6 - a tapravo a iz Kinder jajca?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   zelena gosenica
17.6.2005 9:21:50   
soncece24
Zdaj pa nam je neva vse pokvarla. Sem mela namen danes cel dan kinderjajce jest z izgovorom, da iščem gosenico. Pa ne bo nič iz tega, saj je boljše tak, sem na dijeti, ampak če so pa taaaaaaaak dobre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   zelena gosenica
17.6.2005 9:24:52   
Anonimen
Viv kinder jajca uničujejo moji jaz jih ne maram.;)soncece ti kar veselo nad kinder jajčka,če bo šlo tko naprej pri al bini bo sigurno rabla zalogo, rezervo za ponovne hude čase.:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   zelena gosenica
17.6.2005 9:26:26   
Anonimen
Ja viv tiste plave možičke iz kinder jajčk.
Pa tudi une ki smo jih posebi take iz plastike kupovali na veliko,ker so takratni otroci znoreli za novo modo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   zelena gosenica
17.6.2005 9:32:52   
piščanc
no, jest sm jih tud stran zmetala :((, nečakinja jih je celo vrečo dala tjaši par let nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   zelena gosenica
17.6.2005 9:42:53   
soncece24
Že šibam v interspar po zalogo jajc... Javim, ko kaj najdem...njam, njam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   zelena gosenica
17.6.2005 10:44:37   
Anonimen
Neva, maš na privat...vsem ostalim pa - kar kupujte jajca pa se nažirajte, kot je rekla ena, bodo morda še kdaj hudi časi, ko bomo iskali kšno drugo stvarčico :)-:)-

Super ste, punce, hvala vsem ;)

neva, ko se vidmo, te Vito polubčka ;) jst pa tud :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   zelena gosenica
17.6.2005 11:02:52   
viv_
gosenica najdena, domovina rešena :bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   zelena gosenica
17.6.2005 11:07:14   
Anonimen
Za domovino....po gosenični poti naprej :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   zelena gosenica
17.6.2005 11:54:05   
.ču
Mislm,da se tud pri nas valja ena,bom mal poiskala in ti jo prihranim,če boš rabla še drugo rezervo:)-

Ni ga čez zeleno gosenco:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   zelena gosenica
17.6.2005 11:59:00   
Anonimen
No, ti kar dej, pikaču, nikoli se ne ve ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   zelena gosenica
17.6.2005 12:10:17   
.ču
Evo,najdla:bravo:ta naša je glasbenica,ma klobuček in kitarco v rokcah:)če bi jo mela doma na "lagerju" mi pa napiš naslov na privat:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

sindarin

Kdo je pri vas doma pobudnik za nakup igrač?

otrok (33%)

mati (41%)

oče (9%)

znanec/prijatelj (2%)

dedek/babica (4%)

drugo (11%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!