Anonimen -> zelena gosenica (17.6.2005 8:35:03)
|
no, ravno včeraj sem omenila, da ima naš mali za spat eno zeleno gosenico iz kinder jajčka in da brez nje ne more oz. zelo težko zaspi. In ravno včeraj (zgledala, da sem klicala hudiča), se je v vrtcu zgodilo, da ni bilo nikjer njegovih hlač. Namreč dopoldne jih preoblečejo v kratke hlače, gosenico pa ima vedno v žepu hlač. Ko so dale hlače v garderobo, ob 15-tih le-teh ni bilo več - nekdo jih je odnesel, se mi ne da razmišljat ali po pomoti ali zanalašč. Ni mi toliko za hlače (čeprav niso bile zastonj) kot za gosenico, ki je šla k nekomu po pomoti :zmeden: Dobro, včeraj smo ga zamotili z eno drugo vrtčevsko igračo, ampak kljub vsemu bi radi to ali drugo gosenico nazaj :(( Zdaj pa vprašanje oz. prošnja: ali ima kdo doma zeleno gosenico iz kinder jajčka in ali jo lahko odstopi v zameno za novo celo jajce ;) Oz. če jo bo kdo dobil v kratkem, lepo prosim, če jo lahko odstopi. Sicer je možno, da pride nazaj s hlačami :zmeden2: ampak kljub vsemu je dobro imeti eno v rezervi za take slučaje.
|
|
|
|