|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbujanje ponoci
23.11.2010 17:29:53   
sajka
Imam 3 mesece starega fantka,ki se ze skozi zbuja na uro in pol.Cez dan vcasih potegne 2-3 ure.Ker dojenje ni in ni zalaufalo ga tako hranim po flaski.
Ima katera kaksen nasvet kaj naj naredim da bo spal vsaj ponoci dlje?

Hvala,lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zbujanje ponoci
23.11.2010 17:43:41   
divans1
To je normalno, tudi naš je bil tak, pa se je dojil, bo minilo. user posted image

(odgovor članu sajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.11.2010 18:41:12   
nestea
Tudi moja hčerka žal ni bila dojena, sem jo hranila po steklenički. Pri treh mesecih se je začela zbujati ponoči inpatronažna sestra je predlagala Novalac za nočno hranjenje. Super, ponoči smo spet spali!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2010 18:52:51   
šunkica
Ugotovi, ali obstajajo kaki moteči dejavniki (ropot avtomobilov, sosedov, vlaka, kak stroj...), morda izvor svetlobe (luč, luna..). Morda mu enostavno ne leži položaj posteljice (premakni jo drugam), morda mu samo ležišče ne ustreza?
Ni vedno kriva hrana. Naš je star 3,5 mesece in je zelo krhkega spanca. Sicer mu uspe ponoči prespati 5 ur skupaj a ga lahko na hitro zbudi kak nenaden šum. Potem se zbudi in zajoka.

(odgovor članu nestea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2010 20:37:22   
biga
Moja hči se že od rojstva zbuja ponoči, še ni prespala noči - mogoče enkrat ali dvakrat po 5 ur skupaj. Zdaj je stara 8,5 mesecev in se zadnje tedne zbuja tudi na uro ali manj. Skratka, zelo pestro. se pa doji, sem njena duda vso noč. Čakam, da pridejo zobki, nima še nobenega, čeprav se že mesece tolažim s tem, da se mogoče zato zbuja.

(odgovor članu šunkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2010 8:14:23   
šunkica
Evo, sinoči smo naredili dve rahli spremembi. Zvečer z vozičkom en krog po svežem zraku, pred spanjem pa sem ga bolj oblekla kot ponavadi (poleg bodya čez še ena majica z dolgimi rokavi), pa je ponoči spal 8 ur brez zbujanja user posted image . Prej se mi je vsako noč zbujal na 3 ure.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?