|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbujanje ponoči
1.9.2009 22:54:52   
leo**tia
naša miška je do sedaj spala celo noč..le redkokdaj je jedla in se zbujalauser posted image ..včeraj ponoči pa groza..vsake tolik0 se zbudi in joka,ne zelo,čist malo.in sedaj spi od 8 pa se je že 3krat zbudilauser posted image .ji dam dudo al pa čaj,mleka noče,pa dalje spi..in spet za nekaj časa jok..ni lačna ker ji ponudim pa noče...sumim na zobke-po žlici sečuti zvonjenje,na dotik ne,in vidi se bela pika...ko spi pri meni-redkokdaj in to od 6-9zjutraj je vredu.user posted image .lepo spi..naj jo dam k sebi spat??mi je naporno skoz vstajati...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zbujanje ponoči
1.9.2009 22:57:43   
leo**tia
stara pa je skoraj 6 mescov...a je na pohodu polna luna,al jo kaj drugega muči...lačna ni,pojedla je 100ml kaše za lahko noč+60ml mleka..tako da,svetujte...

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zbujanje ponoči
2.9.2009 7:49:36   
Blueeyes
čist komot da so zobki.. naša se zdej 1 teden zbuja na eno uro - čez dan in ponoči... pa skoz si je tlačila v usta vse živo... se mi zdi da kr drajsala po zobeh... tud pr naši slutimo na zobke..

polna luna je pa baje v petek


(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zbujanje ponoči
19.9.2009 22:33:48   
SasMami2be
naš je eno leto star in zdaj spi lepo. seveda, če je kaj narobe (zob/uhica/laringitis... ali pača kaj bolezenskega) pa seveda ne more spančkat.
Poskrbim, da čez dan je hrano ki ne napenja. Če pa sumim, da bi ga lahko mu dam VEtrovne kapljice od Koroških lekarn kar preventivno.
Pa naštudirala sem knjigo Otroško spanje -brez joka v sanje od Elizabeth Pentley. Imajo jo v Mladinski knjigi.
Ful pomaga. Čist si naštudiraš način spanja glede na otrokove potrebe in ni en izumetničen sistem. Vsakemu otroku posebej prilagojen. sicer traja dva do tri tedne ali več, da osvojiš in opazuješ potrebe svojega otročka in potem točno veš kako moraš ravnati, da njegov bioritem laufa. Nam laufa in tudi vsem, ki smo knjigo upoštevali.
NI univerzalnega recepta. Vsako telo ima svoj ritem in potrebe. Tudi dojenčki.
Saj bo.
Sam relax.
Pa sladke sanje vam in dojenčkom!
Baaaj

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zbujanje ponoči
26.9.2009 8:12:26   
elevitka
Mi imamo čist enak problem, le da je naš star 2 meseca. Vse tiši v usta, včasih celo pest tako da mu dviguje na bruhanje, in je jokav in nemiren. A je možno da ga že tako zgodaj jezijo zobki ?

_____________________________

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu SasMami2be)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zbujanje ponoči
26.9.2009 19:43:23   
laura28
Kadar je bilo pri nas tako sem ga jaz enostavno vzela k sebi v svojo posteljo in je spal pri meni, to sem prakticirala največ tri noči, potem pa je moral iti spet nazaj v svojo posteljo da se ni preveč razvadil na mojo posteljo.

_____________________________

Lp Laura

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?