zbujanje ponoči (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


leo**tia -> zbujanje ponoči (1.9.2009 22:54:52)

naša miška je do sedaj spala celo noč..le redkokdaj je jedla in se zbujala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]..včeraj ponoči pa groza..vsake tolik0 se zbudi in joka,ne zelo,čist malo.in sedaj spi od 8 pa se je že 3krat zbudila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].ji dam dudo al pa čaj,mleka noče,pa dalje spi..in spet za nekaj časa jok..ni lačna ker ji ponudim pa noče...sumim na zobke-po žlici sečuti zvonjenje,na dotik ne,in vidi se bela pika...ko spi pri meni-redkokdaj in to od 6-9zjutraj je vredu.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].lepo spi..naj jo dam k sebi spat??mi je naporno skoz vstajati...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




leo**tia -> RE: zbujanje ponoči (1.9.2009 22:57:43)

stara pa je skoraj 6 mescov...a je na pohodu polna luna,al jo kaj drugega muči...lačna ni,pojedla je 100ml kaše za lahko noč+60ml mleka..tako da,svetujte...




Blueeyes -> RE: zbujanje ponoči (2.9.2009 7:49:36)

čist komot da so zobki.. naša se zdej 1 teden zbuja na eno uro - čez dan in ponoči... pa skoz si je tlačila v usta vse živo... se mi zdi da kr drajsala po zobeh... tud pr naši slutimo na zobke..

polna luna je pa baje v petek





SasMami2be -> RE: zbujanje ponoči (19.9.2009 22:33:48)

naš je eno leto star in zdaj spi lepo. seveda, če je kaj narobe (zob/uhica/laringitis... ali pača kaj bolezenskega) pa seveda ne more spančkat.
Poskrbim, da čez dan je hrano ki ne napenja. Če pa sumim, da bi ga lahko mu dam VEtrovne kapljice od Koroških lekarn kar preventivno.
Pa naštudirala sem knjigo Otroško spanje -brez joka v sanje od Elizabeth Pentley. Imajo jo v Mladinski knjigi.
Ful pomaga. Čist si naštudiraš način spanja glede na otrokove potrebe in ni en izumetničen sistem. Vsakemu otroku posebej prilagojen. sicer traja dva do tri tedne ali več, da osvojiš in opazuješ potrebe svojega otročka in potem točno veš kako moraš ravnati, da njegov bioritem laufa. Nam laufa in tudi vsem, ki smo knjigo upoštevali.
NI univerzalnega recepta. Vsako telo ima svoj ritem in potrebe. Tudi dojenčki.
Saj bo.
Sam relax.
Pa sladke sanje vam in dojenčkom!
Baaaj




elevitka -> RE: zbujanje ponoči (26.9.2009 8:12:26)

Mi imamo čist enak problem, le da je naš star 2 meseca. Vse tiši v usta, včasih celo pest tako da mu dviguje na bruhanje, in je jokav in nemiren. A je možno da ga že tako zgodaj jezijo zobki ?




laura28 -> RE: zbujanje ponoči (26.9.2009 19:43:23)

Kadar je bilo pri nas tako sem ga jaz enostavno vzela k sebi v svojo posteljo in je spal pri meni, to sem prakticirala največ tri noči, potem pa je moral iti spet nazaj v svojo posteljo da se ni preveč razvadil na mojo posteljo.




Stran: [1]