|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbolel?
2.6.2005 8:59:52   
corfu
Živijo punce!

Naš tamal je že ene tri dni bolj topel, saj ne da ima visoko temperaturo, ampak ravno na meji z vročino je. Roke so v ustih, da je za znoret, tudi mojo roko, ali od očita, ko ga ima v roki, kar zagrabi potegne k sebi v usta in veselo gloda:zmeden2: Zdaj me pa zanima, v primeru, da je to vročina zaradi zob, a se smatra isto, kot vročina pri bolezzni?:zmeden2: A greva lahko ven? V ponedeljek gremo na morje, pa me je kar mal strah. Aja pa tečko je tudi, te zadnje dni!

Kaj svetujete?

Hvala:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zbolel?
2.6.2005 9:06:32   
Magi*
če ni "taprava" vročina po mojem ni panike (npr, da je od zobkov tečko - saj onim na morju tudi zobki rastejo;)). do ponedeljka se bo sigurno že videlo ali je bolan ali so samo zobki. če je lepo vreme, mu mal zraka ne bo škodilo, sam po kaki veliki vročini tudi raje ne, ker že nas utrudi, kaj šele tamičkene. upam, da bo kmalu bolje.

aja, glede rokic v ustih: ful normalno. naša tamala (5 mescev) ima že nekaj časa vse živo v ustih in gloda. največja trofeja so pa roke (katerekoli), sam da jih zgrabi - prec v usta in glodat.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zbolel?
2.6.2005 9:55:52   
KLOJA
eden nasvet glede vročine- če je zunaj nekje enaka temperatura kot v stanovanju pa seveda pod pogojem da ni vetra lahko brez problema greste ven . mi smo bili v bolnišnici s tamalo pri štirih mesecih pa so nas pošiljali ven z vročino in to okoli 39. pa ne otroka bolj obleči ampak temperaturi primerno;

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zbolel?
2.6.2005 17:07:18   
piščanc
ko smo šli prvič na morje s tjašo je bil tud problem, ravno takrat je dobila čudno vročino, nekaj vmes, ni bila bolana, pa tud zdrava ne, pa nisem vedela kaj naredit. no odločili smo se da gremo vseeno na morje, tam pa jed dobila 4 zgornje zobke (seveda ne takoj, prej sem š živce zgubljala, ker ni jedla :)-)

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?