zbolel? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

corfu -> zbolel? (2.6.2005 8:59:52)

Živijo punce!

Naš tamal je že ene tri dni bolj topel, saj ne da ima visoko temperaturo, ampak ravno na meji z vročino je. Roke so v ustih, da je za znoret, tudi mojo roko, ali od očita, ko ga ima v roki, kar zagrabi potegne k sebi v usta in veselo gloda:zmeden2: Zdaj me pa zanima, v primeru, da je to vročina zaradi zob, a se smatra isto, kot vročina pri bolezzni?:zmeden2: A greva lahko ven? V ponedeljek gremo na morje, pa me je kar mal strah. Aja pa tečko je tudi, te zadnje dni!

Kaj svetujete?

Hvala:rozica:

Magi* -> zbolel? (2.6.2005 9:06:32)

če ni "taprava" vročina po mojem ni panike (npr, da je od zobkov tečko - saj onim na morju tudi zobki rastejo;)). do ponedeljka se bo sigurno že videlo ali je bolan ali so samo zobki. če je lepo vreme, mu mal zraka ne bo škodilo, sam po kaki veliki vročini tudi raje ne, ker že nas utrudi, kaj šele tamičkene. upam, da bo kmalu bolje.

aja, glede rokic v ustih: ful normalno. naša tamala (5 mescev) ima že nekaj časa vse živo v ustih in gloda. največja trofeja so pa roke (katerekoli), sam da jih zgrabi - prec v usta in glodat.

KLOJA -> zbolel? (2.6.2005 9:55:52)

eden nasvet glede vročine- če je zunaj nekje enaka temperatura kot v stanovanju pa seveda pod pogojem da ni vetra lahko brez problema greste ven . mi smo bili v bolnišnici s tamalo pri štirih mesecih pa so nas pošiljali ven z vročino in to okoli 39. pa ne otroka bolj obleči ampak temperaturi primerno;

piščanc -> zbolel? (2.6.2005 17:07:18)

ko smo šli prvič na morje s tjašo je bil tud problem, ravno takrat je dobila čudno vročino, nekaj vmes, ni bila bolana, pa tud zdrava ne, pa nisem vedela kaj naredit. no odločili smo se da gremo vseeno na morje, tam pa jed dobila 4 zgornje zobke (seveda ne takoj, prej sem š živce zgubljala, ker ni jedla :)-)

Stran: [1]