|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zbirke oz. hobiji!
31.1.2005 9:48:47   
CUKRČEK
Ojla,
dajte povedat, punce in fantje seveda-če je kje kaki, kakšne hobije imate oz. ali zbirate kako stvar??

Jaz se blazno rada ukvarjam z živalmi, včasih sem imela toliko živali, da se sploh nisem mogla nikamor odpravit, ker so zahtevale stalno skrb in nego. Sedaj sem to " živalsko" družino zmanjšala na le enega psa, ribice in papagaja.
Glede zbirk pa: prav nora sem na kaktuse tako, da kamorkoli se obrnem imam postavljen kak kaktus ( to bo hudič, ko bo mala začela ordinirat naokoli in bo vsa popikana od njih).

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zbirke oz. hobiji!
31.1.2005 9:58:39   
kalimero
Ha, kaktusi so tudi moj velik hobi. Kar se otrok tiče, ni bilo kakšnih posebnih problemov. Umikala nisem nikoli nobenega predmeta v stanovanju. Seveda so se naučili, da kaktusi pikajo. Ampak prav hitro in nikoli ni bilo kakšne krize.
Živali so tudi pri nas zakon. trenutno nam družbo delajo "samo" :kuza:,:muca: in skakač.
Sicer pa so moj hobi knjige, kolikor pač dopušča čas.
Kar se tiče zbiranja imam pa tudi kar veliko zbirko prašičkov -keramičnih, porcelanastih, glinenih...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zbirke oz. hobiji!
31.1.2005 10:12:01   
KIRA
moj mož je filatelist, glede numizmatike pa bolj tako tako - predrag šport. jaz pa ne zbiram nič imam pa dosti drugih hobijev, sam da so na ledu trenutno.
(hobiji: računalnik - e-mail, deskanje po internetu, sodelovanje na forumih - RR, vzdrževanje mojih spletnih strani, vezenje gobelinov, kolesarjenje, fotografiranje pokrajine in moje punčke, servisiranje računalnikov in programske opreme pri frendih - no ja, to je nekje vmesna kategorija)

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zbirke oz. hobiji!
31.1.2005 10:46:36   
Anonimen
Moj zbira igracke iz kinder jajck!:)

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   zbirke oz. hobiji!
31.1.2005 15:08:57   
Anonimen
Hm...RR:), otročki že od nekdaj, zmeri sem se družla z mlajšimi, prtički, :kuza: (pasja varuška dve leti, hehe:)),...potem pa ustvarjanje na 100 in 1 način, pa rože tut morjo bit v sobi...tut jst mam rada kaktuse.-..en je iz 4 cm-jev zrasel na 15cm velikana :)

lp,:fis:

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Silvestrovo
Janjikaaaa

Kje boste preživeli Silvestrovo?

Doma (78%)

V hotelu (1%)

V tujini (4%)

V počitniški hišici/koči (4%)

Pri prijateljih/sorodnikih (14%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!