zbirke oz. hobiji! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

CUKRČEK -> zbirke oz. hobiji! (31.1.2005 9:48:47)

Ojla,
dajte povedat, punce in fantje seveda-če je kje kaki, kakšne hobije imate oz. ali zbirate kako stvar??

Jaz se blazno rada ukvarjam z živalmi, včasih sem imela toliko živali, da se sploh nisem mogla nikamor odpravit, ker so zahtevale stalno skrb in nego. Sedaj sem to " živalsko" družino zmanjšala na le enega psa, ribice in papagaja.
Glede zbirk pa: prav nora sem na kaktuse tako, da kamorkoli se obrnem imam postavljen kak kaktus ( to bo hudič, ko bo mala začela ordinirat naokoli in bo vsa popikana od njih).

lp

kalimero -> zbirke oz. hobiji! (31.1.2005 9:58:39)

Ha, kaktusi so tudi moj velik hobi. Kar se otrok tiče, ni bilo kakšnih posebnih problemov. Umikala nisem nikoli nobenega predmeta v stanovanju. Seveda so se naučili, da kaktusi pikajo. Ampak prav hitro in nikoli ni bilo kakšne krize.
Živali so tudi pri nas zakon. trenutno nam družbo delajo "samo" :kuza:,:muca: in skakač.
Sicer pa so moj hobi knjige, kolikor pač dopušča čas.
Kar se tiče zbiranja imam pa tudi kar veliko zbirko prašičkov -keramičnih, porcelanastih, glinenih...

KIRA -> zbirke oz. hobiji! (31.1.2005 10:12:01)

moj mož je filatelist, glede numizmatike pa bolj tako tako - predrag šport. jaz pa ne zbiram nič imam pa dosti drugih hobijev, sam da so na ledu trenutno.
(hobiji: računalnik - e-mail, deskanje po internetu, sodelovanje na forumih - RR, vzdrževanje mojih spletnih strani, vezenje gobelinov, kolesarjenje, fotografiranje pokrajine in moje punčke, servisiranje računalnikov in programske opreme pri frendih - no ja, to je nekje vmesna kategorija)

Anonimen -> zbirke oz. hobiji! (31.1.2005 10:46:36)

Moj zbira igracke iz kinder jajck!:)

Anonimen -> zbirke oz. hobiji! (31.1.2005 15:08:57)

Hm...RR:), otročki že od nekdaj, zmeri sem se družla z mlajšimi, prtički, :kuza: (pasja varuška dve leti, hehe:)),...potem pa ustvarjanje na 100 in 1 način, pa rože tut morjo bit v sobi...tut jst mam rada kaktuse.-..en je iz 4 cm-jev zrasel na 15cm velikana :)

lp,:fis:

Stran: [1]