|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zavrnitev
25.5.2010 13:27:39   
Anonimen
mogoče nekoliko nenavadno vprašanje ampak....
a je možno, da na pregledih pač zavrneš merjenje pritiska? tako kot grejo npr. na lastno pest takoj po porodu iz porodnišnice, bi tu na lastno pest zavrnila merjenje pritiska.
ne gre za kakšen princip, ampak jaz se tega neizmerno bojim, totalna fobija, tako da itak nikoli ne dobijo realnih rezultatov, zato se mi zdi da bi bilo boljše če se niti ne bi postavljala v tako živčno stanje... če bi vedela, da mi na pregledu ne bodo merili pritiska, bi šla tja 100x bolj sproščena...sedaj pa mi je kar slabo že ko pomislim na to, da mi bodo izmerili pritisk...

ne vem zakaj sem takšnauser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zavrnitev
25.5.2010 13:30:19   
rija
vse to se da urediti. večkrat si ga meriš, manjša je fobija. prakticiraj to vsak dan doma.

jaz sem mela fobijo pred tuneli in dvigali. pa se nisem dala....sem se furala in furala skozi tunele in vozila z dvigali  in je zdaj vse ok.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2010 13:30:45   
eva1
ja kaj pa če si ga doma meriš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2010 13:32:05   
Anonimen
user posted image bom poskusila to...

sicer sem si ga nekajkrat izmerila, ampak se mi zdi da me je bilo potem samo še bolj strah user posted image mogoče bi si ga morala res veliko večkrat...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2010 13:32:39   
Anonimen
hm....je to res?!user posted image
ne vem če se lahko odkoni, če pa se lahko pa je v tvoje slabo...mislim da je mejenje pritiska med nosečnostjo pomembno...sama imam probleme z njim in vem da ni lahko...
in kaj je te je pri tem strah oz. česa???sej ne boli....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2010 13:33:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

ja kaj pa če si ga doma meriš?

isti problem...mene že misel na to da bi si ga izmerila (kjerkoli in kadarkoli) totalno znervira, srce mi začne ful razbijat...

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2010 13:34:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hm....je to res?!user posted image
ne vem če se lahko odkoni, če pa se lahko pa je v tvoje slabo...mislim da je mejenje pritiska med nosečnostjo pomembno...sama imam probleme z njim in vem da ni lahko...
in kaj je te je pri tem strah oz. česa???sej ne boli....

ne vem česa me je strah...podzavestno pač... ko mi začne tisto roko stiskat pa piskat je pa sploh adijo pamet.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2010 13:38:36   
Anonimen
Veš kaj,fobija gor ali pa dol,to je za dobro otroka!!Visok pritisk otroku lahko škodi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2010 13:43:24   
Anonimen
tega se vsekakor zavedam, ampak mislim, da nimam visokega pritiska-da ga pokaže samo od živcev (glede na o da mi dvigne utrip na več kot 120, normalno imam 60-70).
tudi stres škodi user posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2010 13:43:44   
Anonimen
jaz sem se načrtno začela ukvarjat s stvarmi, za katere sem prepričana, da jih ne zmorem (ja, vem, čudna sem).user posted image
jaz se panično bojim injekcij. in v nosečnosti je bilo treba za vsak pregled dat kri. vsakič priprave na odvzem krvi, vsakič sem bila trda od strahu. bolelo me, še preden se me je kdo dotaknil. user posted image  vsakič sem gledala stran. ampak za otroka sem se potrudila. sem si vbila v glavo, da je to pač del nosečnosti. pa se še vedno nisem navadila.user posted image jaz ne bom nikoli narkoman. user posted image

< Sporočilo je popravil mizantrop -- 25.5.2010 13:44:10 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2010 13:49:16   
Anonimen
sej za user posted image bi si tudi jaz vsak dan 100x izmerila pritisk,, fora je bol v tem da mi gre na živce ker ne morem dobit realnih rezultatov. bi mi ga morali enkrat pod narkozo izmerit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2010 13:55:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sej za user posted image bi si tudi jaz vsak dan 100x izmerila pritisk,, fora je bol v tem da mi gre na živce ker ne morem dobit realnih rezultatov. bi mi ga morali enkrat pod narkozo izmerit user posted image user posted image user posted image

ob zadnji meritvi je meni najbrž namesto krvi ven tekla čokolada, tolk sem bila že znervirana pred porodno bolečino (itak sploh nisem vedla, kakšna je), potem pa še te butaste injekcije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2010 14:41:47   
klara2007
kaj bošoatakrat če boš imela carski rez?na vsake pol ure ali še manj ti ga merijo...
po moje je dobr da se še zdaj v nosečnosti sprijazneš s tem da je to del nosečnosti...
samega poroda pa te ni strah (bolečin, ipd..)
pa da ne bo pomote-NOČEM te strašit,
sam hočem ti povedat da so še zahtevnejše stvari kot pa merjenje pritiska...
poskusi se znebit tega straha, da bo vsaj pred, med in po porodu lažje zate in tvojega otroka.
pa srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2010 14:43:17   
klara2007
pozabila sem povedati...
tudi mene je strah inekcij pa sem jih po carskem rezu dobila trikrat na dan v trebuh in eno na dan v rituser posted image
pa sem preživela,ker sem se zavedala da je dobro zame in za otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2010 15:56:31   
benika
tudi mene je strah inekcij pa sem jih po carskem rezu dobila trikrat na dan v trebuh in eno na dan v rituser posted image
pa sem preživela,ker sem se zavedala da je dobro zame in za otroka.

Točno tako. Jaz imam smrtni strah pred njimi, pa si moram inzulin vbrizgavati 4x na dan. Za otročka vse. In tudi strah pred merjenjem pritiska bo treba premagat. Ne razumem, zakaj bi rada zavrnila ta pregled. Kaj pa, če pride do preeklamsije?

(odgovor članu klara2007)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2010 16:02:44   
*miska.mcc*
ok....razumem strah pred iglami, strah pred porodom, strah pred zobozdravnikom.....

pred merjenjem pritiska pa neuser posted image

nisem nesramna, ampak res, kot so rekle. potrpi. ne razumem česa te je strah. ni bolecine, ni nobene nevarnosti. ničesar takega, pred cemer bi se lahko bala.
spokaj se v lekarno in kupi najcenejsi merilec. pa doma z bodočim očkom lepo vadita.

srecno

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.5.2010 16:04:47   
*miska.mcc*
aja...jaz imam snrtni strah pred iglami. tak, da se 2x skor omedlela. so me tam v laboratoriju kar polegliuser posted image

ampak mi na kraj pameti ni padlo, da bi zavrnila pregled krvi.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.5.2010 16:49:50   
Anonimen
pa sej problem ni toliko v dejanju samem kot v rezultatih. vedno mi pokaže visok pritisk ampak samo zato, ker se toliko prestrašim pred merjenjem... in potem me je strah vsega skupaj in je samo še slabše. če bi si ga uspela izmerit v mirnem stanju sem skoraj 100% da bi bil nizek....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
25.5.2010 16:53:26   
*miska.mcc*
zdravnik/sestra uposteva zivcnost, tako da le.....

še pri otrocih dobijo rezultat z odstopanji. pa je marsikaterega otroka strah ko psa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.5.2010 16:55:18   
Anonimen
no uredu... sej že zdej ko se o tem pogovarjam se počutim malo boljše user posted image
huh...upam da bo čimmajn panike pred pregledom.

Neposredna povezava do sporočila: 20
25.5.2010 17:06:38   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

aja...jaz imam snrtni strah pred iglami. tak, da se 2x skor omedlela. so me tam v laboratoriju kar polegliuser posted image

ampak mi na kraj pameti ni padlo, da bi zavrnila pregled krvi.

jaz sem po vsakem odvzemu krvi ležala na tisti postelji v labu...potem pa me doleti IVF....ki se ga spomnim kot enega samega zbadanja....če ne s hormoni, pa vsakdanji odvzem krvi, ko me niso meli več kje pičiti.....

pa je šlo.....in minilo...ampak zdaj me je zopet strahuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 21
25.5.2010 17:13:03   
tintin
jaz imam isti problem, ampak moja G to razume in sem si obe nosečnosti merila doma in zapisovala, pa je bilo vse ok.
Na pregledih sem imela pritisk tudi 170/95, čeprav imam realno okoli 110/70.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.5.2010 17:22:29   
*miska.mcc*
pa je šlo.....in minilo...ampak zdaj me je zopet strahuser posted image

eto! proti koncu nosecnosti sem bila ze flegma....
ma zdaj.....user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.5.2010 17:28:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

jaz imam isti problem, ampak moja G to razume in sem si obe nosečnosti merila doma in zapisovala, pa je bilo vse ok.
Na pregledih sem imela pritisk tudi 170/95, čeprav imam realno okoli 110/70.

evo, točno tole je z mano...

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.5.2010 18:08:55   
Anonimen
sorry, k uporabljam tvojo temo, ampak moram sprobat enga RR hrošča user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?