|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zavrnitev
25.5.2010 18:23:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sorry, k uporabljam tvojo temo, ampak moram sprobat enga RR hrošča user posted image

šit user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/spet-ena-bizarna-napaka-na-rr/m_5164308/mpage_1/tm.htm#5164308

anonimna, če boš sedaj odgovorila na sporočilo kot anonimna, bomo videli tvojo slikco

< Sporočilo je popravil mizantrop -- 25.5.2010 18:25:49 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
25.5.2010 18:27:26   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ok....razumem strah pred iglami, strah pred porodom, strah pred zobozdravnikom.....

pred merjenjem pritiska pa neuser posted image

nisem nesramna, ampak res, kot so rekle. potrpi. ne razumem česa te je strah. ni bolecine, ni nobene nevarnosti. ničesar takega, pred cemer bi se lahko bala.
spokaj se v lekarno in kupi najcenejsi merilec. pa doma z bodočim očkom lepo vadita.

srecno

Glej, mene je tudi strah merjenja pritiska - in to zato, ker ko začne stiskat, dobim kar občutek utesnjenosti, kot da bi se začela dušiti itd. To je to. Veš, da ti ne more nič bit,enako kot pri iglah, ampak vseeno te obide tak grozen občutek ob merjenju.

Sem pa si ga vedno merila, ko je bilo potrebno, v nosečnosti pa sem se mogla kar navadit na touser posted image Še vedno mi je ful neprijetno ob merjenju, mi kar začne srce hitro bit, ampak pač dam to skozi ...

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.5.2010 19:02:36   
picola1
Ful zanimivo. A veš, da prvič slišim za fobijo pred merjenjem pritiska...(ampak kot berem tukaj vas je očitno še več...)
Po moje bo res najbolje, da si ga začneš redno meriti doma, da se boš navadila. Pa zraven si govori, da je vse ok, da to ni nič hudega, da se ti nič ne more zgoditi in da je merjenje dobro zate in za otročka.
Šit je zdej to, da ti lahko začnejo težit, da imaš previsok pritisk, kar je v nosečnosti lahko resna zadeva. In včasih pa dr. ali sestra ne razumeta, da te je strah. Sploh, če se to dogaja konstantno.
Upam, da se čimprej rešiš tega...in srečno.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.5.2010 22:18:40   
janjja
Fobija je fobija, lahko gre za čisto vsakdanjo stvar... Jaz sem imela fobijo na bruhanje, če sem slišala koga da je bruhal sem se pričela cela tresti in celo jokati, bežati, kaj šele če bi videla koga, enkrat sem svojega očeta in kaj se mi je zgodilo- padla sem v nezavest.

KAj pomaga? Soočenje in samo soočenje s strahom.
Jaz sem se soočila s svojim otrokom, ki ničkolikokrat bruha v prvih letih življenja in sedaj dosti boljša, saj ne da se raje ne umaknem če je takšna situacija ni pa več paničnega straha in to mi veliko pomeni,

veliko srečeuser posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.5.2010 22:34:40   
Felicita
jest mam tut fobijo pred merjenjem pritiska. in nas je kr precej, temu sicer rečejo včasih tut 'sindrom bele halje'. dejansko, tut če si merim doma mi utrip pošiba na 90+, pritisk pa tut na 130+. mogoče poskusi, da ti zmerijo na 'star' način (s stetoskopom) - to pri meni gre, medtem ko piskanje digitalnih merilcev me nardi totalno živčno. in potem me vedno vsi postrani gledajo ko mi pritisk merijo in jim ne morm dopovedat, da je moj utrip in pritisk sicer čist normalen, kar me samo še bolj živčno nardi in še dvigne pritisk in pol si v začaranem krogu. sicer pa vem da mam normalni pritisk, ker so mi ga merli lani po operaciji (na 15 min) in je bil vredu dokler se nisem čist zbudila in zbrihtala (in postala nervozna), potem je šel pa s 110/75 na 135/90.

in bruhanja se tut bojim. ampak če jest bruham, ne če kdo drug.
ja no, čudni ljudje smo na svetu, lol.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?