Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zavod za zaposlovanje in druga nosecnost 15.1.2010 8:58:43
|
|
|
|
aluš
|
Sicer nimam pojma, če v kakšnem zakonu okrog tega kaj piše. Ampak saj nosečnost ni bolezen. Torej če se ti v 6. mesecu prijaviš na zavod, saj lahko (ob normalni nosečnosti in normalni službi) delaš do nastopa porodniške, če bi slučajno dobila delo. Tako, da mislim, da nosečnost ni zdravstveni razlog, zaradi katerega bi bila nezmosžna za delo. edino, če boš takrat v bolniški (kar pa najbrž ne boš, če boš pred tem koristila porodniško (pa tudi eč boš že imela kakšne razloge za bolniško).
|
|
|
|
RE: zavod za zaposlovanje in druga nosecnost 15.1.2010 9:34:35
|
|
|
|
katrinka
|
se strinjam - nosecnost ni bolezen in tu res ne bi smelo biti tezav, samo kaj pa zacasna nezmoznost - res je da ko se bom prijavila lahko tudi delam ce hocejo samo cez 2- mesece pa ne vec...samo to najbrz lahko doleti tudi tiste ki niso noseca...se cez nekaj mesecev zgodi nekaj kar vpliva na njihovo nezmoznost...upam da prav razmisljam... ali naj malo trebuh skrijem k se bom sla prijavit - se naredim francoza mi ni do tega a raje ne resiram prevec
|
|
|
|
RE: zavod za zaposlovanje in druga nosecnost 15.1.2010 9:51:26
|
|
|
|
zmajaz
|
Nima veze če si noseča - lahko se vseeno prijaviš in nadomestilo ti pripada. Pa ker je nadomestilo za brezposelnost nekoliko nižje od plače, ko boš oddajala novo vlogo za porodniško, ne oddajaj podatkov o dohodkih v zadnjih 12 mesecih, ampak izberi možnost, da dobivaš kar isto višino porodniške, kot jo imaš zdaj - to je namreč možno, če je vmes manj kot 1 leto prekinitve - pri tebi bo pa itak samo nekaj mesecev.
|
|
|
|
RE: zavod za zaposlovanje in druga nosecnost 15.1.2010 10:06:58
|
|
|
|
katrinka
|
ce sem iskrena sem upala da bos vidla moje vprasanje in mi odgovorila - si mi pri temi porodniska na porodnisko ze vse lepo razlozila danes pa sem nekaj brskala po netu in nasla ta pravila za prijavo in sem spet imela vprasanja hvala za odgovor, si me zelo pomirila ce se me spomnis - test je pokazal plus...6 tednov sem...cez 2t imam prvi pregled - upam na vse najboljse se mi bo po datumih izslo - se celo mesec fore bo... najlepsa hvala se enkrat
|
|
|
|
RE: zavod za zaposlovanje in druga nosecnost 15.1.2010 11:32:46
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ce sem iskrena sem upala da bos vidla moje vprasanje in mi odgovorila - si mi pri temi porodniska na porodnisko ze vse lepo razlozila danes pa sem nekaj brskala po netu in nasla ta pravila za prijavo in sem spet imela vprasanja hvala za odgovor, si me zelo pomirila ce se me spomnis - test je pokazal plus...6 tednov sem...cez 2t imam prvi pregled - upam na vse najboljse se mi bo po datumih izslo - se celo mesec fore bo... najlepsa hvala se enkrat katrinka iskrene čestitke !!!!!
|
|
RE: zavod za zaposlovanje in druga nosecnost 15.1.2010 17:11:54
|
|
|
|
zmajaz
|
Super - čestitam za plusek!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?