katrinka -> zavod za zaposlovanje in druga nosecnost (15.1.2010 8:43:53)
|
jaz pa imam sledece vprasanje: trenutno sem na porodniski in bom do sredine poletja, ko se mi iztece se bom prijavila na zavod ker mi delodajalec ni podaljsal pogodbe tekom moje porodniske, upravicena sem tudi do treh mesecev den.nadomestila - tezave je v tem, da je velika moznost da bom takrat noseca - proti koncu nosecnosti...ali se bom lahko vseeno prijavila - sem brala njihove pogoje za vpis in ne mores se vpisati ce - nezmožni za delo iz zdravstvenih razlogov, - začasno ali trajno nezaposljivi. meni se bo najbrz trebuh ze videl in ga ne bom mogla skriti, gre se mi namrec zato, ker ce se lahko vpisem in dobim nadomestilo nimam prekinitve in bom dobila za novo porodnisko povprecje zadnjih 12 plac - oz. porodnisk, kaj pa naredijo potem - saj ne bom mogla dela iskat ce bom eno leto na porodniski... pa tudi ce si student ne gre vpis cez ceprav tu vem, da enostavno napises da nisi pa ceprav si pa ne preverjajo - ko sem iskala prvic zaposlitev sem se prijavila in uradno sem bila student pa sem napisala da nisem pa je bilo ok kaj lahko naredim...prosim za pomoc
|
|
|
|