Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zavarovanje za dopust - svetujte!! 20.4.2005 12:06:55
|
|
|
|
Mina1
|
Ja mi vedno za Hrvaško in tako sklenemo tole preko ZZZS (lahko preko interneta oddaš in dobiš potem na dom), ali pa greš na malo ulico v Lj in tam urediš. Nazanje smo dobili tole kartico kot zavarovanje, pa ne vem, kako se že reče (pa ti ni treba nič plačati in tako), torej tole preko vzajemne. pa-pa Mina1
|
|
|
|
zavarovanje za dopust - svetujte!! 20.4.2005 12:08:02
|
|
|
|
Dadi
|
Jaz vedno uredim potrdilo o zdravstvenem zavarovanju, ki velja v tujini. Greša na internetno starn zavoda za zdr. zavarovanje in tam najdeš zavarovanje v tujini. Pol pa zadevo izpolniš in ti pošljejo na dom. lahko pa tudi pri najbližjem karticomatu(tam kjer potrdiš zdr. kartico)naročiš to zdr. potrdilo. čakaš pa kar ene 4 dnei se mi zdi. tako da pohiti.
|
|
|
|
zavarovanje za dopust - svetujte!! 20.4.2005 12:08:51
|
|
|
|
Tia 27
|
:morje:Heeej Bini kam pa greste mi gremo tut v poreč.Ponavadi pa za tamalo in tudi za naju na miklošičevi skleneva za tujino.:morje:
|
|
|
|
zavarovanje za dopust - svetujte!! 20.4.2005 12:22:57
|
|
|
|
bini
|
mi gremo pa v rovinj - kar blizu bomo, morda se pa srečamo :).. bom poskusla prek interneta uredit... aja še to -a za ta malo mora bit posebej potrdilo al je preko mene, ker je preko mene zavarovana. hvala vam punce!
|
|
|
|
zavarovanje za dopust - svetujte!! 20.4.2005 12:23:19
|
|
|
|
clea
|
Najhitreje je če greš na Malo ulico (tam kjer je tudi sodnik za prekrške) 2. nadstropje.Ampak delajo, se mi zdi,samo do 12ih. Kartico dobiš v 4 dneh,če se ti pa mudi dobiš pa papir,ki velja ISTO kot kartica,samo,da je v drugi obliki in da ti ni treba čakat.
|
|
|
|
zavarovanje za dopust - svetujte!! 20.4.2005 12:45:17
|
|
|
|
darjatimci
|
Obvezno, družinsko zavarovanje mi smo lani kar pri Vzajemni vzeli ker imam tam dodatno zavarovanje in je popust.Pametno se je pozanimat kakšno je kritje pri določenih zavarovanjih.
|
|
|
|
zavarovanje za dopust - svetujte!! 20.4.2005 14:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri Vzajemni...kar v ZD zrihtam na tistem "kavomatu" za potrdilo zdravniških kartic. Dobiš v 2 dneh potrdilo in kartico na dom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?