zavarovanje za dopust - svetujte!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

bini -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 12:04:50)

Hej...
dajte mi povedat kakšno zavarovanje sklenete, če greste npr. samo na hrvaško na morje čez poletje... a imate samo evropsko kartico al sklepate še z vzajemno (ali kako drugo firmo) posebno zavarovanje za tujino???
mi gremo drug teden na hrvaško, pa nimam še nič urejeno... sploh ne vem kaj naj :zmeden:.. za te stvari sem res nepismena :ups:

Mina1 -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 12:06:55)

Ja mi vedno za Hrvaško in tako sklenemo tole preko ZZZS (lahko preko interneta oddaš in dobiš potem na dom), ali pa greš na malo ulico v Lj in tam urediš.

Nazanje smo dobili tole kartico kot zavarovanje, pa ne vem, kako se že reče (pa ti ni treba nič plačati in tako), torej tole preko vzajemne.

pa-pa Mina1

Dadi -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 12:08:02)

Jaz vedno uredim potrdilo o zdravstvenem zavarovanju, ki velja v tujini. Greša na internetno starn zavoda za zdr. zavarovanje in tam najdeš zavarovanje v tujini. Pol pa zadevo izpolniš in ti pošljejo na dom. lahko pa tudi pri najbližjem karticomatu(tam kjer potrdiš zdr. kartico)naročiš to zdr. potrdilo. čakaš pa kar ene 4 dnei se mi zdi. tako da pohiti.

Tia 27 -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 12:08:51)

:morje:Heeej Bini kam pa greste mi gremo tut v poreč.Ponavadi pa za tamalo in tudi za naju na miklošičevi skleneva za tujino.:morje:

bini -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 12:22:57)

mi gremo pa v rovinj - kar blizu bomo, morda se pa srečamo :)..
bom poskusla prek interneta uredit... aja še to -a za ta malo mora bit posebej potrdilo al je preko mene, ker je preko mene zavarovana.
hvala vam punce!

clea -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 12:23:19)

Najhitreje je če greš na Malo ulico (tam kjer je tudi sodnik za prekrške) 2. nadstropje.Ampak delajo, se mi zdi,samo do 12ih.
Kartico dobiš v 4 dneh,če se ti pa mudi dobiš pa papir,ki velja ISTO kot kartica,samo,da je v drugi obliki in da ti ni treba čakat.

darjatimci -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 12:45:17)

Obvezno, družinsko zavarovanje mi smo lani kar pri Vzajemni vzeli ker imam tam dodatno zavarovanje in je popust.Pametno se je pozanimat kakšno je kritje pri določenih zavarovanjih.

Anonimen -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (20.4.2005 14:59:38)

Pri Vzajemni...kar v ZD zrihtam na tistem "kavomatu" za potrdilo zdravniških kartic. Dobiš v 2 dneh potrdilo in kartico na dom.

darjatimci -> zavarovanje za dopust - svetujte!! (21.4.2005 7:30:08)

Ne ne moreš zrihtat na "kavamatu",tam lahko samo tisto obvezno zav. za tujino.

Stran: [1]