Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zavarovalnica triglav in agencije? 1.7.2011 16:01:54
|
|
|
|
nya_a
|
Danes sem prejela klic iz ene agencije - ne vem, katere, ker me je ženska skoraj snela s kljuke. In mi reče, da imam sklenjeno nezgodno zavarovanje pa da so neke spremembe, pa da če bi lahko svetovalka prišla, da mi pove, kako in kaj. V glavnem, najprej se nisem spomnila sploh, če ga res imam, potem ona nima podatkov od kdaj... In potem sem se spomnila, da mi poleg računa na banki pripada nezgodno zavarovanje. In rečem ok, pa naj pride za teh 15 minut. In potem poiščem papirje, ugotovim, da zavarovanje pri računu ni od Triglava, imam pa res nezgodno ampak kolektivno v službi. Pokličem nazaj na telefonsko, s katere me je klicala, mi rečem, da številka ne obstaja (torej imajo samo izhodne klice). Na netu poiščem cifro od Triglava info in tam mi "prijazna" svetovalka pove, da mi ne more pomagat, ker teh agencij imajo ful in da kličejo v njihovem imenu in naj naslednjič rečem, ne :S :S :S. Ne štekam tega, da delajo za njihovo firmo, pa da mi ne morejo pomagat, ker ne želim te gospe v ponedeljek, ker nočem nikogar, da me prepričuje v rento ipd. V glavnem na suho so me nategnili :D in osel gre sam enkrat na led al kako že :) A ima še katera izkušnje s temi agencijami kao od Triglava?
< Sporočilo je popravil nya_a -- 1.7.2011 16:03:34 >
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 1.7.2011 20:48:46
|
|
|
|
Andeja
|
Ja, tudi meni se je to že večkrat zgodilo, da me je klicala iz ene agencije, pa tudi ne vem imena in je rekla, da so pri zavarovanjih neke spremembe in če lahko pridejo na dom predstavit. Ampak sem ji takoj rekla, da imam pri svoji zavarovalnici svojega zastopnika, ki me obišče enkrat letno, če pa me še vmes kaj zanima, pa ga tudi lahko pokličem. Pa potem ni več težila. Sem pa potem svojega zastopnika vprašala o tem, pa je rekel, da nimajo kaj druge agencije razpolagat z našimi podatki in je kar rekel, naj jim drugič zagrozim s Pirc-Muserjevo (Varovanje osebnih podatkov). Je rekel, da se je že večkrat zgodilo, da so prišli h komu, ga prepričali v spremembe, mu dali za podpisat pogodbo, potem pa je čez nekaj časa dobil vse papirje, ki pa so bili od druge zavarovalnice in je nato še tam moral plačevati premijo. Ja probavajo. In vedno se najde kdo, ki nasede. Tako da kar kdo po telefonu kaj teži, jih kar po hitrem postopku odslovim.
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 2.7.2011 8:58:14
|
|
|
|
nananaja
|
Imam izkušnjo z eno agencijo, ki stalno ponuja neke bone, sevada za sklenitev zavarovanj za dolge dobe - 25 let.Poleg tega tudi s Triglava stalno klicarijo, da bi prišli predstavit novosti, tako da sva že precej jezna z možem, ker je potrebno biti kar odločen, da jih odženeš. Je pa fora teh agencij, da oni zastopajo več zavarovalnic in ti lahko ponudijo primerjavo podobnih produktov, ampak posledica je, da te potem kličejo tako iz zavarovalnice kot iz agencije za predstavitev novih produktov in sprememb.
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 2.7.2011 9:28:51
|
|
|
|
nya_a
|
grozno mi je to, ker tega nikakor ne moreš preklicat :( Torej v ponedeljek, ko pride, jo bom odslovila na vratih - in ji tudi povedala, zakaj. Pa še kolektivno pri Triglavu bom prekinila.
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 2.7.2011 10:30:11
|
|
|
|
katy83
|
ja, prav nadležni so s tem, no. Midva imava oba svojo agentko, ki pride enkrat na leto in nama vse razloži...ampak so naju letos že klicali 3x z iste agencije kjer ona dela in nama želeli "pomagati". jao, poln kufer jih imam. ok, tiste, ki se pa s tem ukvarjate, pa vam vsa čast , ker jaz kaj takega ne bi mogla delat....pomoje imate pa ve poln kufer tečnih ljudi, ne?
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 2.7.2011 11:09:21
|
|
|
|
nya_a
|
Saj je vse lepo in prav samo temu se lahko reče tudi - kraja strank al kako že? v glavnem, nikoli več tkole ne padem na telefonski klic :)
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 2.7.2011 11:20:23
|
|
|
|
katy83
|
Jaz sem se že navadila, da moram že po telefonu bit odločna, ker drugače me itak vse napizd..
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 4.7.2011 9:17:03
|
|
|
|
mate0ja
|
tele "spremembe" so odločni triki za prodajo novih produktov. V resnici je pa tako, da ko ti zavarovanje skleneš ga skleneš pod določenimi pogoji in ti veljajo do izteka zavarovanja. Kljub temu, da npr. zavarovalnica da na trg nov produkt in tudi če je bolj ugoden, da ti pri svoji polici ne moreš uveljavljat. Tko ti star, popolnima soliden produkt skenslajo, sklenejo novega, ki pa je dražji, saj smo starejši ko ga sklepamo. Zavarovanci nimamo od tega nič, agenti pa mastno služijo. Če bi imela dovolj živcev,močno srce in blefersko dušo, bi tud jest bla zavarovalniški agent. Sm mela vpogled v to koliko tej ljudje služijo. Zavidanja vredno. In to zaradi slabe zakonodaje in finančne pismenosti naroda.
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 4.7.2011 11:53:55
|
|
|
|
pety78
|
Jaz pa glih razmišljam o tem, da bi imela agenta, ki dela z več zavarovalnicami, da mi ureja in svetuje glede vseh zavarovanj. Sedaj smo na Triglavu in verjamem, da zaradi lastnega nepoznavanja tržišča plačujemo več, kot bi, če bi bi imeli različne pakete na raznih zavarovalnicah. Ker dejansko je tako, da avto je letos ceneje tam, stanovanje drugje, .... Sodelavec je pri avtomobilskem zavarovanju vsako leto na drugi zavarovalnici in prišpara od 200 do 300 EUR. Sicer je pa svetovanje brezplačno, pride 1x na leto, če bi mi pa vmes težil, pa mislim, da se po človeško da vse zmenit.
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 4.7.2011 14:44:05
|
|
|
|
bori2
|
Še moje mnenje; žal tudi mene kot triglav-ko in mojo družino klicarijo agencije, ki se predstavijo, da so Triglav, ki imajo triglavsko evidenco strank in ki za Triglav prodajajo zavarovanja. Načeloma ok, takšen način dela pač imajo in za to jih plačujejo-mo. Dejstvo pa je, da so tudi nadležni, in ko so ljudje v dvomih zmajo bit vsiljivi in "težki", Žal je ob slabi izkušnji z agencijo potem "ata Triglav" tisti, ki je grd... Mojo žlahto in prijatelje sem že naučila, da rečejo, da ne želijo obiska in se zgovorijo, da sem jaz tam, ali pa da koga poznajo, ki dela tukaj. In sicer samo za to, ker je po mojem mnenju najbolje, da vam osebna/nezgodna zavarovanja dela tisti, ki vam zavaruje avto in stanovanje, ki bo moral ko bo leto okrog spet stopiti skozi vaša vrata za obnovo zavarovanj (pa naj bo za katerokoli zavarovalnico). Uradna števika Triglavskega asistenčnega centra je 080-2864 - višina Triglava, za agencijo pa res ne verjamem da vedo od kje so vas klicali. Sem kaj pomagala?
< Sporočilo je popravil bori2 -- 4.7.2011 14:47:01 >
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 4.7.2011 15:29:52
|
|
|
|
nya_a
|
bori2 - hvala za odgovor Meni je poopolnoma jasno, da ne morejo vedet, od kje so me klicali (imam številko sicer telefonsko), ampak nekakšen vpogled, kam gre kakšen agent pa bi lahko imeli ali ne? V glavnem, danes bom gospo na vratih odslovila, žal bo morala prit na dom, ker nisem mogla skenslat obiska.
|
|
|
|
RE: zavarovalnica triglav in agencije? 4.7.2011 23:53:38
|
|
|
|
nananaja
|
Sodelavec je pri avtomobilskem zavarovanju vsako leto na drugi zavarovalnici in prišpara od 200 do 300 EUR. Sicer je pa svetovanje brezplačno, pride 1x na leto, če bi mi pa vmes težil, pa mislim, da se po človeško da vse zmenit. Kako pa to veš? Jaz sem ravno letos za oba avtomobila izračunala pri zavarovalnici, ki naj bi bila super najcenejša za avtomobilsko zavarovanje. In kaj ugotovila? Da bi za novejši avto sicer plačali nekaj 10 evrov manj kot pri triglavu (od celotnega zneska okoli 500€), a bi pri starejšem, ki je od začetka zavarovan pri triglavu, plačali okoli 100 in še nekaj 10 evrov več, kar pa bi zneslo skoraj dvojno zavarovalno vsoto.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?