nya_a -> zavarovalnica triglav in agencije? (1.7.2011 16:01:54)
|
Danes sem prejela klic iz ene agencije - ne vem, katere, ker me je ženska skoraj snela s kljuke. In mi reče, da imam sklenjeno nezgodno zavarovanje pa da so neke spremembe, pa da če bi lahko svetovalka prišla, da mi pove, kako in kaj. V glavnem, najprej se nisem spomnila sploh, če ga res imam, potem ona nima podatkov od kdaj... In potem sem se spomnila, da mi poleg računa na banki pripada nezgodno zavarovanje. In rečem ok, pa naj pride za teh 15 minut. In potem poiščem papirje, ugotovim, da zavarovanje pri računu ni od Triglava, imam pa res nezgodno ampak kolektivno v službi. Pokličem nazaj na telefonsko, s katere me je klicala, mi rečem, da številka ne obstaja (torej imajo samo izhodne klice). Na netu poiščem cifro od Triglava info in tam mi "prijazna" svetovalka pove, da mi ne more pomagat, ker teh agencij imajo ful in da kličejo v njihovem imenu in naj naslednjič rečem, ne :S :S :S. Ne štekam tega, da delajo za njihovo firmo, pa da mi ne morejo pomagat, ker ne želim te gospe v ponedeljek, ker nočem nikogar, da me prepričuje v rento ipd. V glavnem na suho so me nategnili :D in osel gre sam enkrat na led al kako že :) A ima še katera izkušnje s temi agencijami kao od Triglava?
|
|
|
|