Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zaskrbljena in objokana 2.11.2007 13:43:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo Imam problem, ki me že dalj časa muči. In sicer kdaj naj bi približno zanosila. Zadnjo menstruacijo sem imela 25.5 cikli niso bili redni. Prej sem jih imela na 33 dni, nato mi je pa začela zamujati. Spolne odnose sem imela takoj po menstruaciji in sicer nekje do 11.6-12.6. Nato sem imela še en nezaščiten spolni odnos 25.6.(en mesec kasneje od zadnje menstruacije) Čez cca. 1 teden pa sem dobila rjav izcedek, ki so ga spremljali krči in je trajal samo en dan. Ne vem naj bi takrat dobila menstro al je bila to vgnezditev. Bojim se da bi bilo to drugo. Ker fant, ki sem z njim seksala 1 mesec kasneje je bil naključni. Ne vem kaj mi je bilo, vem pa da je bila to velika šola zame. Prosim vas, ne obsojajte me, ker mi je že tako dovolj hudo. Glede na mere ploda, bi pa vas prosila, če bi mi lahko povedali, če je bila možnost zanositve 1 mesec kasneje od zadnje menstruacije. 13w2d (od zadnje menstruacije) CRL 72 mm BPD 22 mm Datuma PDP mi pa niso nikoli spreminjali, niti g. na prvem pregledu mi ni nič omenil, da bi bil plod mlajši. Kaj vi mislite?Baje se v tem času še da nekako ugotoviti starost ploda. Pa se opravičujem, če sem zakomplicirala
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 13:47:40
|
|
|
|
CatJa
|
Pa zakaj tega ne vprašaš svojega ginekologa?
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 13:48:09
|
|
|
|
Taula
|
Tabela rasti ploda 12 tednov 5,4 cm 14 gramov 13 tednov 7,4 cm 23 gramov 14 tednov 8,7 cm 43 gramov Ti ustrezaš temu kot piše. 1 mesec odstopanja pri plodu je veliko in G bi opazil.
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 13:52:16
|
|
|
|
butt3rfly
|
po mojem se za 1 mesec ne more zmotit. zna pridit do kakih odstopanj, sam tisto je le za par dni. sej so pa današnji UZ tak vredi, da ne verjamem, da bi prišlo do take velke napake. sicer pa-res, zakaj ne vprašaš?
Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 13:52:57
|
|
|
|
aluš
|
Po logki in večji verjetnosti oploditve, si zanosila v prvem delu ciklusa po zadnji mesnstruaciji. Ker ni običajno, da bi bila par dni pred naslednjo menstruacijo plodna.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 13:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ga vprašala, ko sem bila v 17 tednu, pa je rekel da mi ne more povedali, ker plod lahko odstopa v prvi polovici za 1 teden v drugi polovici pa že za 14 dni. Amprak tko ko berem po forumu, vidim da jim prestavljajo rok tudi za 5 dni ker naj bi bil mlajši ali starejši. Pri meni bi bilo za 14 dni razlike, če bi zanosila z onim drugim. Tudi Pušenjaka sem vprašala, pa je rekel samo to da velikost ploda ustreza 13 tednom -/-1teden.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 14:10:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zaj ne veš če je oče tvojemu otroku partner al oni drugi (naključni izbranec)?
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 14:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Upaj, da bo otrok pač tebi podoben. Takoj se pa itak ne vidi, čigav je, šele čez mesece.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 14:12:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Datuma poroda po moje sploh zelo malokrat spreminjajo. Nisi nič kaj v zavidljivem položju, res ne.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 15:41:29
|
|
|
|
mala pikica
|
Ta problem pa ni kar tako... Ti nič ne zavidam. Mislim, da se za en mesec G ne more zmotiti. Poleg vsega tvoje mere ustrezajo 13.tednu.
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 15:46:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da razlika bi bila tam nekje za 14 dni, Ker je od zadnje menstruacije 1 mesec.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 16:01:32
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Imela sem prav tako ne redne menstruacije, zanosila pa sem prvi dan po menstruaciji! Če ti to kaj pove!
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 16:05:44
|
|
|
|
Anonimen
|
me tolaži. Bi lahko še napisala kake mere ploda si imela kaj v 11,12 ali pa 13 tednu? Veš tolaži me nekako to, da moj plod ustreza nekje 13 tednom. Mislim, da če bi 14 dni kasneje zanosila, bi hodila razlika v merah kaj ti misliš? Hvala za tolažbo
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 16:19:16
|
|
|
|
benika
|
Jaz sem imela precej neredne M, pa se mi je v 1 G zmotil za 1 mesec. No, v 12. tednu smo le prišli do pravega datuma, saj je prej sumil na zastoj rasti, po 2 naknadnih UZ pa smo le prišli do tega, da je bila zanositev kasnejša. Glede na to, da si že v 13. tednu in da G ni omenil ničesar skrb zbujajočega, je skoraj 100°, da si zanosila pri prvih spolnih odnosih po M.
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 20:53:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala vam za tolažne besede. Ne veste kako mi to pomaga v teh trenutkih Še enkrat vam hvala
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 21:05:25
|
|
|
|
mateyka
|
a ne boš kasneje, ko se otrok rodi, čekirala kdo je njegov pravi oče (DNK preiskava)?
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 21:11:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti kaj pomaga: - za prvega otroka zanosila takoj po menstruaciji (še kakšna kapljica je mogoče bila), ciklus na 21 dni - zdaj kakšnih teden dni po zadnjem dnevu menstruacije, ciklus 24-26 dni, en teden po izostanku menstruacije (ca dober mesec od prvega dne zadnje menstruacije) me je zelo peklo in bolelo notri, kot da bi se vse širilo, za rjav izcedek se ne spomnim Sem pa 99%, da si zanosila v prvem delu. Pa srečno LP
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 2.11.2007 22:19:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce a bi mi lahko še mere ploda za 12 ali pa 13 teden napisale? Tko da primirjam in da vidim če je plod glede mer z vašimi kej v izostanku. (cca. 14 dni) Hvala
|
|
|
|
RE: zaskrbljena in objokana 3.11.2007 9:25:08
|
|
|
|
mala pikica
|
Na vseh slikah sem našla ta dva podatka: 12T4D: CRL 6.05 cm 13T2D: BPD 2.07 cm Mislim, da sva bili zelo skupaj Upam, da si kaj bolj pomirjena.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?