Anonimen -> zaskrbljena in objokana (2.11.2007 13:43:55)
|
Zdravo Imam problem, ki me že dalj časa muči. In sicer kdaj naj bi približno zanosila. Zadnjo menstruacijo sem imela 25.5 cikli niso bili redni. Prej sem jih imela na 33 dni, nato mi je pa začela zamujati. Spolne odnose sem imela takoj po menstruaciji in sicer nekje do 11.6-12.6. Nato sem imela še en nezaščiten spolni odnos 25.6.(en mesec kasneje od zadnje menstruacije) Čez cca. 1 teden pa sem dobila rjav izcedek, ki so ga spremljali krči in je trajal samo en dan. Ne vem naj bi takrat dobila menstro al je bila to vgnezditev. Bojim se da bi bilo to drugo. Ker fant, ki sem z njim seksala 1 mesec kasneje je bil naključni. Ne vem kaj mi je bilo, vem pa da je bila to velika šola zame. Prosim vas, ne obsojajte me, ker mi je že tako dovolj hudo. Glede na mere ploda, bi pa vas prosila, če bi mi lahko povedali, če je bila možnost zanositve 1 mesec kasneje od zadnje menstruacije. 13w2d (od zadnje menstruacije) CRL 72 mm BPD 22 mm Datuma PDP mi pa niso nikoli spreminjali, niti g. na prvem pregledu mi ni nič omenil, da bi bil plod mlajši. Kaj vi mislite?Baje se v tem času še da nekako ugotoviti starost ploda. Pa se opravičujem, če sem zakomplicirala
|
|
|
|