|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaradi slabosti v bolnico
4.9.2006 9:10:02   
vidja
A je katera morala za radi slabosti in bruhanja večkrat v bolnico in v katerem tednu prvič? Kako se je vse izteklo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaradi slabosti v bolnico
4.9.2006 10:16:43   
Naja30
Jaz nisem bila v bolnici zaradi tega, sem pa spoznala eno punco, ki je bila zaradi slabosti vsak mesec v bolnici, na ginekološki kliniki, kjer so jo umetno hranili. Vse, kar je pojedla, je šlo ven, pa čeprav je imela tek in je rada pojedla. Čez 10 minut pa user posted image  Začelo se je takoj na začetku in noter je šla že čez kak mesec in vse do konca nosečnosti. In to celo 2x, za oba otročka!

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2006 10:32:32   
Naja31
Jaz tudi na srečo ne, ampak žena mojega kolega je bila v prvih mesecih 3x po en teden v bolnici. Končalo se je srečno.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2006 11:07:48   
vidja
Hvalabogu! Pa saj če moraš tako trpet, si pa že zaslužiš nagrado. Upam, da se bo dobro izteklo tudi za mojo prijateljico.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2006 11:11:48   
KODA
Moja kolegica je bila do 4 meseca 3x v bolnici zaradi bruhanja.Na infuziji.Potem se je pa umirilo.Je pa še imela težave z zelo visokim pritiskom,za to je imela v 29 tednu urgentni carski rez.Šlo je za zastoj plodove rasti.Tamali je imel 600g,danes pa je dečko in pol.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2006 15:30:29   
darja72
Prvič sem šla na infuzijo zaradi neprestanegauser posted image  okoli 10. tedna. Pač te dajo na infuzije, vanje tudi nekaj proti slabosti, mislim, da Torecan, par dni si noter in to je to. Če ni boljše pa ponovi vajo in seveda svečke Torecan dobiš za vsak slučaj. lp

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.9.2006 10:44:30   
ksenijas
Jaz sem imela to začetniško smolo, namreč zaradi slabosti in čezmernega bruhanja je skoraj prišlo do dehidracije tako da sem bla štiri dni na infuziji + dva dni na opazovanju. Se je pa stanje po prihodu domov precej izboljšalo tako da sva z user posted image  vredu. lp 

(odgovor članu vidja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.9.2006 10:45:34   
ksenijas
Sem pozabila tedne napisat, v 8t se je začelo
lp

(odgovor članu ksenijas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?