zaradi slabosti v bolnico (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

vidja -> zaradi slabosti v bolnico (4.9.2006 9:10:02)

A je katera morala za radi slabosti in bruhanja večkrat v bolnico in v katerem tednu prvič? Kako se je vse izteklo?

Naja30 -> RE: zaradi slabosti v bolnico (4.9.2006 10:16:43)

Jaz nisem bila v bolnici zaradi tega, sem pa spoznala eno punco, ki je bila zaradi slabosti vsak mesec v bolnici, na ginekološki kliniki, kjer so jo umetno hranili. Vse, kar je pojedla, je šlo ven, pa čeprav je imela tek in je rada pojedla. Čez 10 minut pa [sm=smiley11.gif] Začelo se je takoj na začetku in noter je šla že čez kak mesec in vse do konca nosečnosti. In to celo 2x, za oba otročka!

Naja31 -> RE: zaradi slabosti v bolnico (4.9.2006 10:32:32)

Jaz tudi na srečo ne, ampak žena mojega kolega je bila v prvih mesecih 3x po en teden v bolnici. Končalo se je srečno.

vidja -> RE: zaradi slabosti v bolnico (4.9.2006 11:07:48)

Hvalabogu! Pa saj če moraš tako trpet, si pa že zaslužiš nagrado. Upam, da se bo dobro izteklo tudi za mojo prijateljico.

KODA -> RE: zaradi slabosti v bolnico (4.9.2006 11:11:48)

Moja kolegica je bila do 4 meseca 3x v bolnici zaradi bruhanja.Na infuziji.Potem se je pa umirilo.Je pa še imela težave z zelo visokim pritiskom,za to je imela v 29 tednu urgentni carski rez.Šlo je za zastoj plodove rasti.Tamali je imel 600g,danes pa je dečko in pol.

darja72 -> RE: zaradi slabosti v bolnico (4.9.2006 15:30:29)

Prvič sem šla na infuzijo zaradi neprestanega[sm=smiley11.gif] okoli 10. tedna. Pač te dajo na infuzije, vanje tudi nekaj proti slabosti, mislim, da Torecan, par dni si noter in to je to. Če ni boljše pa ponovi vajo in seveda svečke Torecan dobiš za vsak slučaj. lp

ksenijas -> RE: zaradi slabosti v bolnico (5.9.2006 10:44:30)

Jaz sem imela to začetniško smolo, namreč zaradi slabosti in čezmernega bruhanja je skoraj prišlo do dehidracije tako da sem bla štiri dni na infuziji + dva dni na opazovanju. Se je pa stanje po prihodu domov precej izboljšalo tako da sva z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] vredu. lp 

ksenijas -> RE: zaradi slabosti v bolnico (5.9.2006 10:45:34)

Sem pozabila tedne napisat, v 8t se je začelo
lp

Stran: [1]