![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zaprtost in slabost - kako ju blažimo 20.5.2009 20:21:14
|
|
|
|
talika81
|
Pri zaprtosti nosečnice se priporoča uporaba zmletega lanenega semena, ki deluje odvajalno. Lahko pa se ozremo k maharipi ajurvedi, ki ima na voljo odlična odvajala na osnovi trifale, ki za otroka ni škodljiva. Če ima nosečnica slabosti, pa priporočajo uporabo melise in listov oreha. Recpet za uporabo je naslednji: v vodi raztopimo nekaj kapljic eteričnega olja mete, pri čemer moramo paziti, da zaradi otroka ni narejeno na alkoholni bazi. Takšno raztopino lahko zaužijemo vsakih nekaj ur. (Vir: Ringarajin Vodnik po nosečnosti)
|
|
RE: zaprtost in slabost - kako ju blažimo 20.5.2009 21:12:49
|
|
|
|
hubi
|
Liter svežega Donata na dan in ti garantiram redno odvajanje.
|
|
|
|
RE: zaprtost in slabost - kako ju blažimo 20.5.2009 21:46:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo še ena zanimivost iz ringarajinega vodnika po nosečnosti. Zaprtost in slabost lahko recimo zdravimo tudi s homeopatskimi zdravili. Homeopatija je edinstven, samostojen sistem zdravljenja, ki ga ne uvrščamo med tradicionalne sisteme in nima nič skupnega z ostalimi naravnimi načini zdravljenja (z zeliščarstvom). Osnovni princip homeopatije je, da se podobno zdravi s podobnim. Homeopatsko zdravilo, ki je izbrano na podlagi individualnih simptomov, naj bi v organiznu ponovno vzpostavilo ravnovesje. Homeopatija je idealna za ženske v rodni dobi, saj gre za sistem v medicini, ki je blag, vendar zelo učinkovit. Homeopatska zdravila so za rastočega dojenčka varna, saj se za njihovo pripravo uporabi le minimalno količino učinkovine. Tako, jaz bom poskusila s homeopatijo, tako pri težavah z težave z zaprtjem, kot tudi za težave s senenim nahodom, ki me bo spravil ob živce letos. Kiham, smrkam, oči imam kot angora zajček, da o tem kako me pečejo in srbijo ne govorim. Letos je tako hudo, da me srbijo celo ušesa, jezik, grlo....ni da ni.
|
|
|
|
RE: zaprtost in slabost - kako ju blažimo 20.5.2009 21:54:21
|
|
|
|
benika
|
Kaj pa je narobe s suhimi slivami, figami in podobnimi odvajali
|
|
|
|
RE: zaprtost in slabost - kako ju blažimo 20.5.2009 22:19:26
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz sem spila 2 požirka donata in sem letela na wc
|
|
|
|
RE: zaprtost in slabost - kako ju blažimo 21.5.2009 7:44:59
|
|
|
|
talika81
|
sej men tud Donat pomaga, tako da ne rabim kej drugega. sam so pa verjetno kake , ki jim to ne pomaga in si morajo pomagati še s čim drugim. in seveda je vsak nasvet dobrodošel, a ne?
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.