Anonimen -> RE: zaprtost in slabost - kako ju blažimo (20.5.2009 21:46:09)
|
Evo še ena zanimivost iz ringarajinega vodnika po nosečnosti. Zaprtost in slabost lahko recimo zdravimo tudi s homeopatskimi zdravili. Homeopatija je edinstven, samostojen sistem zdravljenja, ki ga ne uvrščamo med tradicionalne sisteme in nima nič skupnega z ostalimi naravnimi načini zdravljenja (z zeliščarstvom). Osnovni princip homeopatije je, da se podobno zdravi s podobnim. Homeopatsko zdravilo, ki je izbrano na podlagi individualnih simptomov, naj bi v organiznu ponovno vzpostavilo ravnovesje. Homeopatija je idealna za ženske v rodni dobi, saj gre za sistem v medicini, ki je blag, vendar zelo učinkovit. Homeopatska zdravila so za rastočega dojenčka varna, saj se za njihovo pripravo uporabi le minimalno količino učinkovine. Tako, jaz bom poskusila s homeopatijo, tako pri težavah z težave z zaprtjem, kot tudi za težave s senenim nahodom, ki me bo spravil ob živce letos. Kiham, smrkam, oči imam kot angora zajček, da o tem kako me pečejo in srbijo ne govorim. Letos je tako hudo, da me srbijo celo ušesa, jezik, grlo....ni da ni.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|