|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtost
22.4.2012 10:15:48   
jasminčika
Pozdravljene. Sem v 37. tednu in ma zanima, kaj lahko storim zoper zaprtost, poleg prehrane in gibanja. Brala sem o marsičem od namočenih sliv, do lanenega semena in različnih sirupov iz lekarne... si pa ne upam kaj od tega poskusit, da ne bi sprožilo poroda. Kakšne imate ve izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaprtost
22.4.2012 10:30:09   
Anonimen
če si brala potem veš kaj smeš.
Če si pač ne upaš,ti ne bo pomagalo niti če ti damo linke od Ginekologov kaj pravijo kajne

(odgovor članu jasminčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2012 11:04:33   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

če si brala potem veš kaj smeš.
Če si pač ne upaš,ti ne bo pomagalo niti če ti damo linke od Ginekologov kaj pravijo kajne

no, temu se pa reče sarkazem, ki ga je seveda potrebno skriti za anonimnostjo....

jst redno pijem 1 kozarec donata na dan, če pa je fejst hudo, potem mi pa vedno pomaga, da imam za kosilo kislo zelje, nato pa spijem na to mineralno vodo. preverjeno pomaga. zdej sem 3. noseča in v prejšnjih nosečnostih sem to vedno prakticirala, če je bilo potrebno. tudi sedaj se tega poslužujem. verjemi, da zarad tega ne boš prej rodila. pa tudi če bi, si že tako visoko noseča, da je plod primerno razvit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2012 16:21:58   
Hope2
Celo nosečnost sem jedla vsak dan 1 žlico lanenih semen, zaprta nisem bila niti 1 danuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 22.4.2012 16:22:36 >

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2012 16:24:49   
Matkurja
Jaz sem vsak dan spila po eno pollitrško stekleničko donata, ker me je pekla zgaga in sem imela prebavo super urejeno.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2012 17:50:29   
Pacota
Meni pomaga to, da na tešče jem sadje (karkoli, ampak toliko, da sem od njega sita, ne le en kos). Najraje pojem skledo sadnje solate. Potem grem vsako jutro na wc. user posted image

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2012 18:05:06   
Katy78
Meni žal Donat, suhe slive, laneno seme ipd. ne pomaga, zato sem si v lekarni vzela sirup Prorektal (lahko tudi Lactecon), oba sta primerna za nosečnice. Pa mi ni sprožilo poroda, le zakaj bi ga? user posted image

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2012 8:23:31   
alda

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Meni žal Donat, suhe slive, laneno seme ipd. ne pomaga, zato sem si v lekarni vzela sirup Prorektal (lahko tudi Lactecon), oba sta primerna za nosečnice. Pa mi ni sprožilo poroda, le zakaj bi ga? user posted image

enako! Edina stvar,ki mi je in mi še zdaj pomaga je mleko mlačno na tešče!
Svakinji pa Fructalov bananin sok.Ni bilo važno kdaj ga je spila-v roku pol ure je na wc!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2012 12:54:00   
jasminčika
Hvala za odgovore. Do tega tedna sploh nisem imela težav s tem. Sem vsako jutro po zajtrku šla lepo na stranišče. zdaj pa me že cel trebuh boli in me zvija na stranišče pa ne morem. Danes ponoči sem že mislila, da imam popadke, groza... in to traja že 4 dni :(

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.4.2012 10:28:08   
Zelvica1
Pozdravljena!

Tako kot Katy78 tudi meni nič ne pomaga (ne donat, ne lanena semena, ne kumarce in jogurtuser posted image ), dokler nisem začela piti Lactecone. Je dobrega sicer preveč sladkega okusa, a je primeren tako za noečnice in doječe matere. Ena zamašek na dan, odpravi zaprtje stranuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
24.4.2012 10:29:05   
Zelvica1
Pozdravljena!

Tako kot Katy78 tudi meni nič ne pomaga (ne donat, ne lanena semena, ne kumarce in jogurtuser posted image ), dokler nisem začela piti Lactecone. Je dobrega sicer preveč sladkega okusa, a je primeren tako za noečnice in doječe matere. Ena zamašek na dan, odpravi zaprtje stranuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.4.2012 13:38:38   
Najin_pikec
Meni je moj G svetoval, da naj zjutraj na tešče pojem en kivi - in res je pomagalo. Pred nosečnostjo sem imela prebavo čist neurejeno in sem se bala težav, ampak mi je kivi pomagal in nisem bla nikoli zaprta. Pa še okusen je user posted image .

(odgovor članu Zelvica1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?