|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaprtost?
28.10.2008 21:16:39   
Anonimen
Hey!
Sem v 35.tednu, pa mam mal nenavadno vprašanje...
Me zanima kak hodte ve user posted image na velko potrebouser posted image user posted image
K jst mam zadnje čase neke probleme, še kadar me prime, spustim sam dve al pa tri kroglice - kot srnca - pa še te črne barve - zarad železa.
Tud prej nism lih vsak dan pristala na wc školjki,ampak je vsaj kaj šlo ven user posted image
zdej pa skor nič...a mam preslabo prebavo?Al se pa ne prehranjujem uredu? Bi mogla kej donata pit, al kajuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaprtost?
28.10.2008 21:28:21   
acitak
zivijo...
js mam s tem tud probleme...
jem zdravo hrano, pijem donat, izogibam se hrani ki zapira...pa vseeno ne grem vsak dan na WC in ze ko grem mam isti problem k ti...sem v 30 t pa je ze par tednov takouser posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2008 21:30:38   
Hope2
K sreči imam skozi celo nosečnost fajn prebavo, beri 1-5x na dan, včasih se mi kar rit vname od brisanja in sračkanjauser posted image user posted image .
Donata ne pijem, jem vse normalno, vsak drug dan pa še pojem 1 žlico lanenega semena. Zdaj sem v 36 tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2008 21:34:01   
glen
Jaz sem imela tudi pred user posted image velike težave s prebavo, sem pa pojedla na tone čokolade, ker brez nje enostavne ne morem, sem pač čokoholikuser posted image user posted image user posted image .
Zdaj v user posted image mi sladko ne gre preveč(pojem ampak bolj malo),prehranjujem se zdravo,jem veliko sadja in zelenjave,veliko pijem, pa mi ni nič pomagalo,vseeno sem bila zaprta,pa sem poskusla vse živo, od donata,suhih sliv,......dokler nisem poskusila laneno seme.
Odkar ga redno uživam,grem vsak dan na veliko potrebo,pred tem pa sem šla 1 x na teden.user posted image
Vsako jutro na tešče si v kozarec mleka dam najmanj dve veliki žlici lanenega semena in pustim kake 5-10 min da malo nabrekne in pojem skupaj z mlekom.
Zaenkrat mi pomaga.Včasih si ga še zvečer v jogurt dam.
Poskusi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2008 21:35:34   
glen
Hope
a kr tako na suho ga poješ?Pa pol splakneš s vodo al mlekom?

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2008 21:39:09   
acitak

Vsako jutro na tešče si v kozarec mleka dam najmanj dve veliki žlici lanenega semena in pustim kake 5-10 min da malo nabrekne in pojem skupaj z mlekom.
Zaenkrat mi pomaga.Včasih si ga še zvečer v jogurt dam.
Poskusi

[/quote]

bom probala s tem...upam da bo boljs...user posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2008 21:40:36   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Hope
a kr tako na suho ga poješ?Pa pol splakneš s vodo al mlekom?

Joj, ne na suho, bi blo groznouser posted image . Dam si ga v čokolešnik, muslije, gres, polento... oz karkoli jem zjutraj. Včasih ga uporabim pri kosilu, ga posujem po kaki hrani, npr po lazanji, po testeninah z omako.... Ampak vse to v tople obroke, ne v vroče, ker drugače uničiš še dragocene omega3 maščobe.

Moraš pa biti res vztrajen in jesti non stop. Aja pa boljše je, če je seme že drobljeno ali mleto, tako je večji učinek v črevesjuuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 28.10.2008 21:42:30 >

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2008 21:58:58   
glen
hope2
aaaaaaaaa.Sej se mi je zdelo čudno da bi ga na suho.user posted image
jaz ga res vsako jutro na tešče in velikokrat tudi zvečer v jogurt,tudi v čokolino,....in res pomaga samo ga moraš konstantno jemat.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2008 22:02:00   
glen
Aja pa boljše je, če je seme že drobljeno ali mleto, tako je večji učinek v črevesju

A veš da zmeraj kupim drobljenega in je blo vse o.k. zdaj nazadnje pa ga niso imeli (jim je zmanjkal)in se mi ni dalo v drugo trgovino, pa sem kupla celega, pa se mi zdi, da me malo napenja,ampak sej pol ko grem na potrebo je o.k. ,ampakm pri drobljenem pa me ni nič napenjalo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.10.2008 7:21:37   
Anonimen
..celega, pa se mi zdi, da me malo napenja,ampak sej pol ko grem na potrebo je o.k. ,ampakm pri drobljenem pa me ni nič napenjalo

To popolnoma drži, sem brala, da je uživanje celega lanenega semena "skoraj brez pomena", ker se ob tem povečini izloči cel, skupaj z omega3 kislinami in nam nič ne koristi. Najboljši je drobljen in pomaga...

(odgovor članu glen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.10.2008 7:37:12   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Miša99

..celega, pa se mi zdi, da me malo napenja,ampak sej pol ko grem na potrebo je o.k. ,ampakm pri drobljenem pa me ni nič napenjalo

To popolnoma drži, sem brala, da je uživanje celega lanenega semena "skoraj brez pomena", ker se ob tem povečini izloči cel, skupaj z omega3 kislinami in nam nič ne koristi. Najboljši je drobljen in pomaga...

Sve isto braleuser posted image

Glen, ti pa tega celega malo v terilniku nalomi ali pa ga v kak mikser vrži za kako sekundouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.10.2008 8:27:12   
Anonimen
Meni je pomagal Magnesol. Dve šumeče tablete na dan.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
29.10.2008 9:52:04   
pomar*ANČA*
meni ni pomagal ne donat, ne magnezij, na hrana in mi je ginekologinja rekla, da si lahko kupim prolektal sirup, no ta pa pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2008 11:33:09   
ema111
Sem v 38.t. in imam tudi težave z zaprtjem, moram jemat železov sulfat.

Kje pa kupite to laneno seme, cena?

user posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2008 11:37:22   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: ema111

Sem v 38.t. in imam tudi težave z zaprtjem, moram jemat železov sulfat.

Kje pa kupite to laneno seme, cena?

user posted image
Priporočam ti klistir, je hiter, učinkovit in najbolj naraven način za prepucanje črevesja in še čakat ni treba dolgo da te prime.

Laneno seme imajo v vsaki trgovini, cena cca. 2 € na vrečko.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ema111)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?