|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zapeljati moškega
4.8.2006 22:48:49   
Anonimen
Zanima me, če pozna katera kake trike kako zapeljati moškega? Noro všeč mi je sodelavec, vendar nimam poguma mu to pokazati oz. niti ne znam, ker mi je tako zelo všeč, da sem čisto trda, ko pride blizu. Ima katera kako pametno idejo na kaj so moški najbolj nori?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zapeljati moškega
4.8.2006 22:55:42   
corfu
Mislim, da so nori predvsem na to, da so ženske sproščene in ne trdeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.8.2006 23:01:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2006 23:03:27   
Anonimen
Relax user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2006 23:12:32   
cmokec
Probaj se sprostiti. Pa urejenost tudi dosti pomeni. Si ne predstavljam, da bi bila moškemu všeč ženska z mastnmi lasmi, zanemarjenimi nohti in s flekom na hlačah. Pa nisem mislila nobene posebej, da ne bo pomote. Da dober vonj - parfum tudi obrača glave. Mogoče te ravno zato večkrat pogled, mogoče ogovori ali te pohvali, pa se je potem čisto drugače in lažje bolj prijateljsko pogovarjati. Lahko ga povabiš na kavo, ko gre ravno mimo, ali pa gresta skupaj na malico. Lahko ga pohvališ za kak dober projekt, ali dobro izpeljan tel. pogovor s kako zoprno stranko. Ker pohvale radi vsi slišimo. Samo ne pretiravati, ker dosežejo negativni, vsiljiv efekt. Pa moški imajo radi, če je ženska dobra sogovornica in če se zna sproščeno smejati. Da je pozitivka. Tudi jaz ob sebi ne nabiram družbe, ki bi večno jamrala in ji nič na svetu ni prav in dovolj dobro. Mogoče veš za kak njegov hobi, pa v tej smeri mal probaj.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.8.2006 6:55:07   
KIRA

IZVIRNO SPOROČILO: Radha

Bodi to,kar si.Če boš taka kot si sodelavcu všeč,prav,sicer boš pa našla koga drugega.Čisto brezveze,da se spreminjaš zaradi njega in glumiš nekaj kar nisi.Slej ko prej bi te pogruntal in mu ne bi bila več všeč.
Sprosti se pa le,ker trde ženske mu pa skoraj 100% niso všeč!user posted image

se strinjam. naravno je najbolj seksi. pa da si sproščena in kažeš da uživaš v njegovi družbi. to mu bo najbolj všeč.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.8.2006 14:39:04   
Anonimen
Sem vprašala moža, kako sem njega zapeljala, da bi anonimni dala kakšen pameten odgovor. In mi je odgovoril: "Z avtom" user posted image user posted image user posted image .

Se podpišem po Rhado in cmokca.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.8.2006 10:49:10   
arabela*
bodi sproščena,in čim manj vsiljiva do njegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.8.2006 13:04:53   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
idejo na kaj so moški najbolj nori?

Predvsem počasi. Kot da nič ne veš o tem. Ne vsiljivo in ne napadalno. Ker je sodelavec imaš večkrat priložnost zato začni z malenkostmi. Ampak kot da nič ne veš. Tudi sam bo imel enake težave in bo svoje zanimanje skrivaluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.8.2006 13:08:29   
Tejči
Sproščena, nasmejana, zabavna, urejena..pa 0,3 alkota za pogum, pa zvečilno, da ne bo smrdelo z ustuser posted image   Malo za šalo, ta alko lahko spustiš ostalo pa zelo priporočamuser posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.8.2006 13:26:11   
baguSka
Jao jao.. To je pa full tezko. Sploh ce se on ne zanima zate in ti ne da nobenega konkretnega razloga, znaka... cesarkoli. Ceprav je to tezko ugotovit. Jaz sem mela vcasih sodelavca in ja kar preceeej doug casa minilo, dokler mi ni enga lepga popoldneva poslal sms-a, v katerem se mi je izpovedal. Ne vprasaj kako mi je blo naslednji dan prit v sluzbo!? Katastrofa!!! In potem se preceeeej dolg casa.. Najin odnos sploh ni bil vec tak kot je bil in sploh je bil nemogoc in nikakor se ni dalo pogovorit z njim. Od tistega dneva naprej je vedel, da jaz vem in to je blo to.. Ne vem ce bi blo kakorkoli drugace, ce bi do mene pristopil drugace. Obcutki, ki jih je obcutil on, pac niso bli obojestranski. Nic kaj prijetna zadeva, sploh ce se vsak dan gledata!! Nocem te ustrasit, ampak ne vem kaksne signale dobivas od njega.. Imam tudi prjatlco, ki je zamenjala siht, se ze prvi dan zaljubila v sodelavca, s katerim sta si sedela nasproti, se v parih mesecih porocila in zdaj imata ze dva otroka. In sta hepi ze od prvega dne naprej. Ampak je blo obojestransko!
Lahko ti recem probaj, da nimas cesa zgubit, ampak ti ne morem. Jaz sem zgubila - dober odnos s sodelavcem in veselo prihajanje v sluzbo. To sem zgubila. Meni je bla potem muuuukaaaa prihajat, ker sem vedla, da bo tam on!

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.8.2006 13:46:40   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
poslal sms-a, v katerem se mi je izpovedal.

A je bil star 15let? Mislm.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.8.2006 21:41:32   
*Karmen*
Se podpišem pod Radho. Bodi takšna kot si. Ne igraj le zato, da bi ga zapeljala. V tem primeru se lahko iz tega razvije zveza, v kateri se boš kmalu naveličala igrati in takrat boš morala pokazati kdo v resnici si. To zna biti pa za oba zelo zoprno. Torej bodi TI. Če te bo vzljubil takšno, boš v zvezi srečna. In tudi njemu boš prihranila marsikakšno neprijetno presenečenje.

Drugače pa pusti času čas. Moški so načeloma lovci in tako se tudi radi počutijo. Če si mu všeč, bo prej ali slej zbral pogum in naredil kaj takšnega, da boš dojela kam pes taco moli. Če pa tvoj sodelavec ni tipičen lovec in je bolj sramežljive sorte ga pa tudi ne zapeljuj preveč očitno, ker se bo ustrašil. Veš, v takšnih primerih pride prav kakšen piknik, kjer so prisotni vsi sodelavci. Tam se ponavadi jeziki malo razvežejo, vzdušje je bolj sproščeno, pleše se ponavadi tudi, ponavadi se tudi delo deli (vsaj pri naših piknikih, če je število oseb večje) na dve osebi. Dva pečeta, dva sta natakarja, dva skrbita za igre... No, to parčkanje pri delu je zelo dobra priložnost.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?