baguSka -> RE: zapeljati moškega (7.8.2006 13:26:11)
|
Jao jao.. To je pa full tezko. Sploh ce se on ne zanima zate in ti ne da nobenega konkretnega razloga, znaka... cesarkoli. Ceprav je to tezko ugotovit. Jaz sem mela vcasih sodelavca in ja kar preceeej doug casa minilo, dokler mi ni enga lepga popoldneva poslal sms-a, v katerem se mi je izpovedal. Ne vprasaj kako mi je blo naslednji dan prit v sluzbo!? Katastrofa!!! In potem se preceeeej dolg casa.. Najin odnos sploh ni bil vec tak kot je bil in sploh je bil nemogoc in nikakor se ni dalo pogovorit z njim. Od tistega dneva naprej je vedel, da jaz vem in to je blo to.. Ne vem ce bi blo kakorkoli drugace, ce bi do mene pristopil drugace. Obcutki, ki jih je obcutil on, pac niso bli obojestranski. Nic kaj prijetna zadeva, sploh ce se vsak dan gledata!! Nocem te ustrasit, ampak ne vem kaksne signale dobivas od njega.. Imam tudi prjatlco, ki je zamenjala siht, se ze prvi dan zaljubila v sodelavca, s katerim sta si sedela nasproti, se v parih mesecih porocila in zdaj imata ze dva otroka. In sta hepi ze od prvega dne naprej. Ampak je blo obojestransko! Lahko ti recem probaj, da nimas cesa zgubit, ampak ti ne morem. Jaz sem zgubila - dober odnos s sodelavcem in veselo prihajanje v sluzbo. To sem zgubila. Meni je bla potem muuuukaaaa prihajat, ker sem vedla, da bo tam on!
|
|
|
|