|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev med menstruacijo
1.3.2012 22:49:43   
Anonimen
21.1. je bil moj prvi dan zadnje menstruacije, sedaj mi zamuja že 10. dan.
zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča
Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času
januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja.
je možno, da sem zanosila?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev med menstruacijo
2.3.2012 6:32:48   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča
Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času
januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja.

skor ziher ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2012 8:35:57   
Anonimen
Vedno JE možnost. Saj testa ne rabiš delat.Se da tudi brez njega čez čas ugotovit oz. spoznat da si noseča

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2012 10:09:39   
Anonimen
prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O.

oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2012 10:21:41   
Ajra RR

Vprašaj tole super ginekologinjo, boš dobila zanesljiv odgovor: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2012 10:22:07   
butt3rfly

prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O.

oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.

no, sama vgnezditev se zgodi šele 6-10 dni kasneje, res pa je da se po M sluznica debeli in da si takrat najmanj ploden.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2012 10:37:19   
Paštetka
Jao...

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2012 12:29:01   
Anonimen
Kaj pa je tak problem en test naredit? First Sign lističi so blazno poceni in v 5ih minutah je vse jasno. No lahko se pa mučiš in to ...

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.3.2012 15:03:27   
Anonimen
kaj dela psiha...včeraj naredila test, ki je pokazal -  in danes dobila M

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?