Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 6:32:48
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 21.1. je bil moj prvi dan zadnje menstruacije, sedaj mi zamuja že 10. dan. zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja. je možno, da sem zanosila? skor ziher ne.
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 8:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vedno JE možnost. Saj testa ne rabiš delat.Se da tudi brez njega čez čas ugotovit oz. spoznat da si noseča
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O. oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:21:41
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 21.1. je bil moj prvi dan zadnje menstruacije, sedaj mi zamuja že 10. dan. zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja. je možno, da sem zanosila? Vprašaj tole super ginekologinjo, boš dobila zanesljiv odgovor: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:22:07
|
|
|
|
butt3rfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O. oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no. no, sama vgnezditev se zgodi šele 6-10 dni kasneje, res pa je da se po M sluznica debeli in da si takrat najmanj ploden.
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 10:37:19
|
|
|
|
Paštetka
|
Jao...
|
|
|
|
RE: zanositev med menstruacijo 2.3.2012 12:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa je tak problem en test naredit? First Sign lističi so blazno poceni in v 5ih minutah je vse jasno. No lahko se pa mučiš in to ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?