zanositev med menstruacijo (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> zanositev med menstruacijo (1.3.2012 22:49:43)

21.1. je bil moj prvi dan zadnje menstruacije, sedaj mi zamuja že 10. dan.
zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča
Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času
januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja.
je možno, da sem zanosila?

butt3rfly -> RE: zanositev med menstruacijo (2.3.2012 6:32:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zadnji spolni odnos sem imela 24.1. ( torej 4. dan mestruacije) in mislim da nisem noseča
Zadnje menstrucije sem imela 22.12., 18.11., 17.9. Tako da sem skoraj prepričana, da v času
januarske menstruacije nisem bila plodna. Test ne bi rada delala a mi je čudno, da mi M zaostaja.

skor ziher ne.

Anonimen -> RE: zanositev med menstruacijo (2.3.2012 8:35:57)

Vedno JE možnost. Saj testa ne rabiš delat.Se da tudi brez njega čez čas ugotovit oz. spoznat da si noseča

Anonimen -> RE: zanositev med menstruacijo (2.3.2012 10:09:39)

prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O.

oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.

Ajra RR -> RE: zanositev med menstruacijo (2.3.2012 10:21:41)

Vprašaj tole super ginekologinjo, boš dobila zanesljiv odgovor: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

butt3rfly -> RE: zanositev med menstruacijo (2.3.2012 10:22:07)

prvo si razjasni, kaj pomenita M in ovulacija. pri M se ti odebeljena sluznica odlušči, ker ni bilo oploditve in zato pride do krvavitve. po tem pa se začne sluznica spet debeliti in pripravljati na morebitno vgnezditev jajčeca v steno, kar se zgodi pri O.

oboje istočasno ni mogoče. ker če gre za ovulacijo, potem krvavitev NI menstruacija. mal poštudirite, no.

no, sama vgnezditev se zgodi šele 6-10 dni kasneje, res pa je da se po M sluznica debeli in da si takrat najmanj ploden.

Paštetka -> RE: zanositev med menstruacijo (2.3.2012 10:37:19)

Jao...

Anonimen -> RE: zanositev med menstruacijo (2.3.2012 12:29:01)

Kaj pa je tak problem en test naredit? First Sign lističi so blazno poceni in v 5ih minutah je vse jasno. No lahko se pa mučiš in to ...

Anonimen -> RE: zanositev med menstruacijo (3.3.2012 15:03:27)

kaj dela psiha...včeraj naredila test, ki je pokazal -  in danes dobila M

Stran: [1]