|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev in alergija
19.7.2005 8:49:52   
mozart
evo mene, javljam se vam po dolgem času.:bravo: Kako je z mojo zanositvijo? Še vedno nič:(. Pred 2 mesecema sem bila pri zdraniku, pa mi j z napačno diagnozo moje zdravje spravil v razsul:(:(:(. K sreči sem šla k drugemu zdravniku, kateri mi je predpisal toliko zdravil, da sem jih komaj sproti jemala, istočasno pa stroga prepoved ZANOSITVE DVA MESECA, in to vse zaradi smrtne doze 1 tablet. To je bilo zame, ki se trudim že 1 leto kot nož v hrbet:(. Kako se mi vlečeta te dva meseca vam rajši ne bom opisala, pa morje ipd. K sreči imam do menstruacije samo še 7 dni, do drugega tedna dopusta pa 16 dni-juhu:bravo::bravo:. Tako toliko o tem.

imam pa eno vprašanje, že teden dni opažam, da imam težave z dihanjem, in zamašenim nosom. Mislila sem, da sem prehlajena, sedaj sem pa ugotovila, da je najbrž alergija, ker me kar duši, ker se pojavi samo na določenih mestih. Ali katera ve kako je z jemanjem tablet CLARITINE in zanositvijo ??, saj si ne bi rada podaljšala abstinence.

hvala in l.p., upam da se naslednjič oglasim s kakšno lepo novico...

mozart:angel:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   zanositev in alergija
19.7.2005 8:56:43   
enaena
na tabletah piše, da jih nosečnice in doječe matere naj nebi jemale ...
mislim pa da obstajajo neke drugi antihistaminiki, ki za taka stanja niso škodljivi (ne vem naziva)..

enaena:rozica:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zanositev in alergija
19.7.2005 9:48:43   
lex
Ko zanosiš je poterbno dati vse antihistaminike proč, razem mogoče kapljic Livostin, pa še te lahko daš v nos ali oči enkrat na dan. Jaz sem prej skozi jemala tablete Flonidan in je bilo OK ko pa sem zanosil sem jih morala dat proč in sem bla zabasana ko :hudicek:, pa mi je dala zdravnica Livostin kapljice za oči in nos, sam sem jih kapala sam en teden pol je blo pa ko bi vstran odrezal in nisem imela problemov že celo leto.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zanositev in alergija
19.7.2005 10:06:11   
aka
Claritine jemala celo nosečnost. Sem jih morala!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zanositev in alergija
19.7.2005 12:56:54   
ily
Jaz ti lahko povem, kako je pri meni. Jaz sicer nimam zamašenega nosu, imam pa ful težave z dihanjem in bitjem srca ter urtikarijo po celem telesu - še nedoločena vrsta alergije (ni razlog običajen alergen). Pred 5 tedni sem bila ponovno na kontroli na Golniku, povedala sem, da delamo na otročku, in da se tem sanjam na račun tabletov ne bom odrekla. Zdravnik mi je rekel, da je vesel, da sem povedala to direktno, in da bo imel to na znanju. Predpisal mi je tablete Medrol (kortikosteroid - samo to mi pomaga!) - 4 mg na dan, glede antihistaminikov je pa meni rekel tako: da so variante, ki naj ne bi vplivale na razvoj plodu, da mi jih pa vseeno ne bo dal. Jaz sem se pač strinjala z njim, ker bom pretrpela vse, samo da dobim mojega Bubija.

No, ne vem, kaj naj ti svetujem... Saj veš, v stvari je pa tako: tudi, če bo kaj hudo narobe s tabo (mislim glede alergije), ti bodo na koncu zdravniki rekli:˝Gospa, vi se odločite! Posledice so pa lahko... take in take...˝.:grrr:

Bi te rada potolažila:rozica:, pa ne morem, ker sem tudi sama trenutno v taki situaciji, da ne vidim drugega izhoda, kot da dan za dnem prenašam te :hudicek: koprivke, z najslajšo mislijo na novo življenje.

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zanositev in alergija
20.7.2005 1:08:50   
pot
zivjo,mozart,

nevem ali si ze jemala te tablete claritine, jaz sem imela z njimi velike tezave( :(glavoboli vsak dan...vse stranske ucinke skoraj:((), zato ti jih odsvetujem, sploh ce se trudis zanosit raje cim manj vseh tablet na splosno, pa upaj, da se je morda le nosna sluznica vnela:zmeden:. ce ves na kaj si alergicna se skusaj izogibat te stvari. jaz jemljem trenutno prsilo za nos nasonex (livostin mi ni pomagal dovolj), pa jih bom tudi opustila iz istih razlogov kot ti, ker bomo probali ce bo kaj ratalo.

na vecini teh antihistaminikov pise, da v nosecnosti raje ne jemat, razen ce tako priporoca zdravnik. lahko pa vprasas Dr. ce jih lahko jemljes vsaj dokler ne zanosis oz. kdaj se nehajo izlocat iz ledvic (ce se ne motim) - telesa.

pa cimprej dobre novice 9nebesa

lp;)
nasapot

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zanositev in alergija
20.7.2005 6:30:48   
mozart
hvala vam za vaše odgovore,

kupila sem si sicer tablete Claritine, vendar samo zato da jih imam v torbici, če bi bila kakšna kriza. Sem bolj ziheraš.

Prednost ima definitivno bejbi:duda:.

lep deževen dan, namenjen kot nalašč :sloncek:
:angel:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?