ily -> zanositev in alergija (19.7.2005 12:56:54)
|
Jaz ti lahko povem, kako je pri meni. Jaz sicer nimam zamašenega nosu, imam pa ful težave z dihanjem in bitjem srca ter urtikarijo po celem telesu - še nedoločena vrsta alergije (ni razlog običajen alergen). Pred 5 tedni sem bila ponovno na kontroli na Golniku, povedala sem, da delamo na otročku, in da se tem sanjam na račun tabletov ne bom odrekla. Zdravnik mi je rekel, da je vesel, da sem povedala to direktno, in da bo imel to na znanju. Predpisal mi je tablete Medrol (kortikosteroid - samo to mi pomaga!) - 4 mg na dan, glede antihistaminikov je pa meni rekel tako: da so variante, ki naj ne bi vplivale na razvoj plodu, da mi jih pa vseeno ne bo dal. Jaz sem se pač strinjala z njim, ker bom pretrpela vse, samo da dobim mojega Bubija. No, ne vem, kaj naj ti svetujem... Saj veš, v stvari je pa tako: tudi, če bo kaj hudo narobe s tabo (mislim glede alergije), ti bodo na koncu zdravniki rekli:˝Gospa, vi se odločite! Posledice so pa lahko... take in take...˝.:grrr: Bi te rada potolažila:rozica:, pa ne morem, ker sem tudi sama trenutno v taki situaciji, da ne vidim drugega izhoda, kot da dan za dnem prenašam te :hudicek: koprivke, z najslajšo mislijo na novo življenje.
|
|
|
|