Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
zanositev - moja zgodba 8.1.2010 14:27:21
|
|
|
|
papi75
|
Pozdravaljene! Pridružila sem se vašemu forumu, ker imam bi vam tudi jaz rada povedala svojo zgodbo glede zanositve. V oktobru sem imela zadnjo menstruacijo. V novembru, ko bi morala naslopiti nova M sem po nekaj dneh delala test nosečnosti. Pokazal je negativno. Naročila sem se pri ginekologu. Tam mi je sestra opravila še en test, ki je bil prav tako negativen, M pa še vedno ni bilo. Tako sem prišla na pregled 14.12.2009, kjer me je pregledal še ginekolog, ki je prav tako ugotovil, da nisem noseča. Predapisal mi je hormonske tablete za urejanje ciklusa. Ko se tablete začela jemati še je bilo o.k., okrog božiča pa mi je bilo zelo slabo in zelo, zelo sem bila utrujena. Komaj sem se držala pokonci, večino praznikov pa sem preležala. Tablete sem pojedla, nekaj dni še čakala, M pa še zmeraj ni bilo. Pred dvemi dnevi sem doma naredila test nosečnosti in ta je pokazal . Presenečena sem klicala G, ki me je danes pregledal in srečni smo ugotovili, da sem res noseča. Lep pozdrav vsem skupaj!
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 9.1.2010 18:17:49 >
|
|
|
|
RE: zanositev 8.1.2010 14:33:40
|
|
|
|
mamica2009
|
|
|
|
|
RE: zanositev 8.1.2010 20:42:00
|
|
|
|
golobica82
|
ČESTITKE!!!! Koliko pa si noseča? Oz. kdaj naj bi torej zanosila?
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 11.1.2010 8:56:47
|
|
|
|
jona klara
|
čestitke, zelo zanimivo, v kolikem tednu pa si, šele zdaj se je videlo, zelo čudno v urinu bi se moralo prej, pa bolečin nimaš
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 12.1.2010 10:33:31
|
|
|
|
Natalija28
|
papi75-čestitke!!!
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 12.1.2010 10:49:39
|
|
|
|
Natalija28
|
papi75-čestitam
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 12.1.2010 14:22:53
|
|
|
|
papi75
|
zanositev naj bi se zgodila konec novembra, ne ve se točno kdaj, ker v novembru ni bilo menstruacije, tako je datum poroda sedaj določen po ultrazvoku, 15.8.2010. Drugače se počutim v redu, imam še sicer slabosti in utrujenost me daje, bolečin pa nimam nobenih. Hvala vsem za čestitke.
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 26.1.2010 17:34:47
|
|
|
|
24.maj
|
pozdravljene naj vam še jaz zaupam svojo zgodbo s srečnim koncem. z možem sva šest let delala na otroku, bila na raznih preiskavah, tudi pri dr Rešu,kateri je ugotovil kot vzrok moje odvečni kilogrami. naj še omenim da menstruacije skoraj nisem imela razen s tabletami, pa naj bi bilo vse ok. Jaz sem že skoraj obupala in se sprijaznila s tem da otoka pač ne bova imela, ko je posijala nova iskrica upanja ivedela sem za prehrano HERALIFE. jemala sem ga približno pol leta, ko sem končno dobila menstruacijo brez tablet. toda nasledji mesec zopet nič, mož me je nagovarjal naj naredim test pa se ga nisem upala zaradi ponovnega razočaranja. tako sem dva meseca zbirala pogum,ker pa se je bližal dopust sva vendarle hotela vedeti pri čem sva. In glej test je pozitiven, ker nisem verjela sem čez dva dni naredila še enega, ki je pokazal isto. naročila se se h ginekologinji, ki je dejala kje sem hodila toliko časa, da sem noseča že 13 tednov. jaz sem se počutila uredu, nobenih slabosti samo malo utrujena amapak sem mislila da od službe. danes pa držim v rokah prelepo deklico, staro tri tedne. Veliko sreče vsem in ne obupajte.
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 26.1.2010 18:41:01
|
|
|
|
BabyKitty
|
tole mi malo smrdi na reklamo... brez zamere Papi75 tebi pa vse čestitke, človek sploh ne more verjeti...
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 26.1.2010 19:03:05
|
|
|
|
Kliki
|
Obema iskrene čestitke. Upam da bom tudi jast lahko kmalu napisala svojo zgodbo o zanositvi. lp
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 26.1.2010 19:24:07
|
|
|
|
divans1
|
Čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 26.1.2010 22:56:29
|
|
|
|
andreja_p
|
POZDRAVLJENE! Čestitke PAPI75.Tudi sama pričakujem ali . Naredila sem test pa je pokazal negativno. Prosim če mi poveš po kolikšnem času ti je test pokazal ? tar kako si se počutila predno si izvedela za to novico.
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 27.1.2010 16:02:04
|
|
|
|
24.maj
|
pozdravljeni! nekaj sem narobe napisala se opravičujem ne hote ni bilo to za nobeno reklamo spoloh pa je HERBALIFE to imenuje dopolnilo za prehranjevanju ,kajti meni so omenili ,da zmeša hormone v krvi in zato sem se odočila ,kajti bila sem na koncu .Zato sem upala na ta uspeh ,če rata rata.Vsi zdravniki so mi govorili ne mogoče vse je prazno notraj ,bila sem čisto obupana z živci in še ostalo.Mož je rekel pa še to dej probaj ,slabše kot tako ne more bit in res,zgodil se je čudež.In SEDAJ SVA SREČNA STARŠA ,TO JE NEPOPISNO LEPO. -NAJINA ESTERA JE NEKAJ HVALA HERBELIFETU BREZ TEGA NE BI BILO
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 27.1.2010 16:08:08
|
|
|
|
baguSka
|
24.maj: sej si cist lepo razjasnila! Dr.Res ti je povedu, da si neplodna zardi debelosti, ne? Herbalife pa zbija odvecne kg in po pol leta jemanja tega prehranskega dopolnila, si koncno zanosila! No, naj ti povem da sem ga sama tud jedla, pa nisem bla kej prevec debela, pa se vedno nism zanosila. Torej so bli pri tebi ocitno res krivi kg. In CESTITKE k malemu bitjecu v tvojem narocju!
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 27.1.2010 16:09:27
|
|
|
|
baguSka
|
nisi pa nic omenila kolk kg si se znebila v tisti polovici leta!?
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 27.1.2010 16:24:21
|
|
|
|
sensi
|
Ne isključujem možnosti,da ti je pomagal Herbalife.Meni je naredil popolno zmedo hormonov, krvna slika je bila slaba pa še takšno drisko sem mela, da me je skoraj pobralo.tako, da super če ti je pomagalo meni v glavnem ni, ja pa da ne pozabim takrat sem še menstruacijo zgubila.po moje vam je ratalo zato,ker si se že sprijaznila, da nič ne bo in si vse skupaj odmislila.Glavno, da uživata v svoji pupi in da ste zdravi. ( res upam, da to ni le reklama ) pa ni mogoče, da bi se gdo stem hecal, upam da res ne.
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 27.1.2010 19:16:24
|
|
|
|
24.maj
|
babuSka zgubila sem 15 kg in oba sva bila na testiranju in oba bila obupana po končanem dojenju ,bom pričela zopet z to prehrano in dijeto
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 28.1.2010 9:39:06
|
|
|
|
papi75
|
andreja_p: prvi test, ki sem ga naredila v decembru je bil negativen, potem sem pa čakala na . Že cel December sem se počutila slabo. Bila sem utrujena, brez energije, okrog božiča pa mi je bilo najbolj slabo, če sem hrano samo videla, mi je bilo slabo. Potem pa sem v januarju klicala G in mi je sestra predlagala naj naredim še en test, ta pa je potem bil pozitiven in po ultrazvoku naj bi bila takrat 8.1.10, noseča 8 tednov in 4 dni. Še vedno mi je slabo in sem brez energije. Upam, da me bo slabost skoraj minila. Lep pozdrav vsem skupaj.
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 28.1.2010 11:49:50
|
|
|
|
andreja_p
|
Pozdravljene. papa75,hvala za tvoj odgovor. Če te prav razumem ti je test pokazal zelo pozno , po enem mesecu?Da tega ni mogel ugotoviti ginekolog,ne morem verjeti,za to tugi sama ne vem če bi sploh šla na pregled ali naj še nekaj časa počakam. Ponovni test si ne upam delati,ker se bojim ponovnega razočaranja. Naj ti razložim svojo zgodbo:zadnja menstruacija je bila 27.12.2009, ciklus imam na 28 dni. To pomeni da bi mogla dobiti ta mesec24.1.2010. Teste sem delala 23.1,24.1,25.1 .Vsi so pokazali negativno. Ali je mogoče da sem se skupaj prehitro delala,da bi mogla počakati še nekaj dni?Prejšnji teden sem imela glavobole in slabosti,sedaj je to minilo imam pa le bolečino v spodnjem delu trebuha od ponedeljka,občutek je kot da bo nastopila zelo sem napihnjena,težje grem na blato,bolečih prsi pa še nimam,tako kot nekatere,so pa mogoče malenkost bolj polne. Imam pa prisoten beli tok.Temparature si pa nisem nikoli merila,ta ko da ne vem kakšna je in če to kaj vpliva.kaj mi ti svetuješ da naredim? Upam da bo tudi tvoja slabost minila in da boš imela lepo nosečnost. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 29.1.2010 9:33:01
|
|
|
|
papi75
|
andreja_p: pri meni naj bi bil ta hormon, ki kaže nosečnost zelo nizki, zato se na testu ni takoj pokazalo. Ko sem jaz naredila test doma, mi je pokazalo zelo intenzivno črtico, pri ginekologu drugi dan pa je bila črtica tako slabo vidna, da je sestra smatrala, da bolj kaže, da nisem noseča, šele ultrazvok je potem potrdil nosečnost. Na koncu sem G 2x vprašala, če sem res noseča, ker sem tolikokrat bila razdvojela ali sem ali nisem. Zdaj hvalabogu sem res in to že čutim, sicer pa mi včeraj in danes ni bilo slabo, sem pa še malo utrujena. Zate andreja_p pa držim pesti, da tokrat prej kot . Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 29.1.2010 9:38:34
|
|
|
|
papi75
|
andreja_p: jaz sem v prvi nosečnosti delala test takrat, ko mi je izostajala en teden in bilo je pozitivno. Mogoče še malo počakaš, kakšne 3 dni pa potem poskusiš znova.
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 29.1.2010 9:54:10
|
|
|
|
andreja_p
|
Pozdravljena PAPI75! Naj ti povem da sem delala test First Sign ki se ga kupi v dm-u.Pokazal mi je negativno.Sedaj pa res ne vem kaj to pomeni.Bom poklicala ginekologa da se naročim na pregled,pa upam da bo on kaj ugotovil.Imam še kar beli tok,pa napihnjenost,pa občasno se me loteva slabost. Sem vesela da ti ni več slabo.Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 29.1.2010 9:57:50
|
|
|
|
babyloverka
|
čestitke vsem, lepe zgodbe. najina zgodba: lubija sem peljala na razvajanje in mu v enem romantičnem trenutnku povedala, da se mi zdi da je sedaj pravi čas za otroka. bil je presenečen. rekel je da je on mislil na tem začet delat čez nekaj mesecev. jaz razočarana. nato mu razložim, da je malo takih parov, ki bi jim ratalo takoj, v prvih poskusih in da mora upoštevati tudi to. nato sem ga pustila da premisli, v sebi pa sem jokala, ker sem pričakovala drugačen odziv. no čez kakšen teden pa se je moj gospod odločil, da sva že pripravljena na otročka in par mesec gor ali dol. kmalu sva začela delati na tem in nestrpno čakala čas prve menstracije. prvi dan je ni bilo, kupim test, negativno. po nekaj dneh pride. majčkeno razočaranje. govorim si, da je to komaj prvi mesec in da bo naslednji mesec. naslednji mesec ista zgodba. in tako še nekaj časa. in vsak mesec večje razočaranje nad tetko. spolnost je izgubila svoj čar. malo je že vse skupaj pritiskalo na psiho. nato zanosi moja dobra prijateljica, šok za naju. si lahko predstavljate kako mi je bilo, ko je vsa vesela povedala da je noseča?? bila sem vesela za njo, v meni se je pa vse trgalo. potem sva se dogovorila da se sprostima, da ne bova mislila na to, da ko bo pač bo. sama sem si zadala misel da če še po treh mesecih ne bo nič, grem na pregled. potem pa... čakam menstruacijo... je ni... delam test že 115ič... negativno... še je ni... delam test, bleda črtica... ne morem verjetttt... drugi dan delam test... dve črtici!!! nepopisno veselje, ki se ti zgodi redko v življenju. aprila imam rok, nekaj tednov za prijateljico in komaj čakam da svojega mišeka stisnem k sebi. me je pa ves ta proces streznil, meni je bilo po nekaj mesecih težko in sem veliko premišljevala kako je šele tistim, ki se trudijo leta in z raznimi metodami, spet po drugi strani pa eni ljudje tako grdo ravnajo s svojimi otroci. otroci so dar, nosečnost je nekaj fantastičnega, spoštujmo to!!
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 29.1.2010 10:06:36
|
|
|
|
andreja_p
|
PAPI75 Imaš prav, mogoče je res še prehitro.Saj smo si tako različni,da ne moremo imeti vsi enakih znakov in ob enakem času. A misliš da se bo videlo kaj na uz, tak hitro?Sam so pa res smešni ti naši proizvajalci testov,da napišejo 99,9% zaneslivo že dan pred menstruacijo. Vsi jim pa nasedemo. Uživaj v nosečnosti.
|
|
|
|
RE: zanositev - moja zgodba 29.1.2010 10:12:33
|
|
|
|
andreja_p
|
babyloverka! Po kolikšnem času si naredila test,da ti je pokazal ?Kako si se počutila? Hvala za odgovor.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?